You are currently viewing Καλαμάτα: Έργα στην Ναυαρίνου με κομμένες πλάκες από μνήματα (photo)

Καλαμάτα: Έργα στην Ναυαρίνου με κομμένες πλάκες από μνήματα (photo)

Απίστευτο κι όμως Ελληνικό! – Μάρμαρα από μνήματα ήταν έτοιμος να χρησιμοποιήσει ο εργολάβος, στο έργο της ανάπλασης της Ναυαρίνου

Σάλος έχει ξεσπάσει στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, με φωτογραφίες οι οποίες έχουν κάνει το γύρω του διαδικτύου και έχουν γίνει viral.

Σε αυτές τις φωτογραφίες, φαίνονται στα υλικά που είναι έτοιμα να τοποθετηθούν στην ανάπλαση της οδού Ναυαρίνου, να είναι κομμένες μαρμάρινες πλάκες από μνήματα!

Ο δήμαρχος Καλαμάτας όπως είναι φυσικό κλήθηκε να δώσει απαντήσεις, από δεκάδες χρήστες του διαδικτύου, που ζητούσαν εξηγήσεις, είτε σατιρίζοντας το θέμα, είτε κάνοντας αντιπολίτευση, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κύριος Βασιλόπουλος εν τέλει, τοποθετήθηκε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook και έκανε σαφές, πως έχει ζητήσει να διακοπεί το έργο, έως ότου ο εργολάβος και ο επιβλέπων μηχανικός, να δώσουν τις κατάλληλες εξηγήσεις.

Δείτε την ανάρτηση του δημάρχου Καλαμάτας:

“Έδωσα ήδη εντολή στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου να διακοπεί το έργο της Ανάπλασης στην οδό Ναυαρίνου και να κληθούν ο εργολάβος και ο επιβλέπων μηχανικός να δώσουν εξηγήσεις για τις μαρμάρινες πλάκες.

Άμεσα θα πραγματοποιηθεί δειγματοληπτικός έλεγχος στο τμήμα που έχει ήδη κατασκευαστεί. Είναι προφανές ότι θα ακολουθηθεί όλη η προβλεπόμενη διαδικασία και θα επιβληθούν κυρώσεις

Αφήστε μια απάντηση