You are currently viewing Καλλ. Κυριακουλόπουλος για ασφαλτοστρώσεις στους Γαργαλιάνους

Καλλ. Κυριακουλόπουλος για ασφαλτοστρώσεις στους Γαργαλιάνους

Με δύο αιχμηρές δημοσιεύσεις στα social media που συνοδεύουν και φωτογραφίες, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος, αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας και πρόεδρος του συνδέσμου Ύδρευσης, Καλλίνικος Κυριακουλόπουλος καυτηριάζει το τρόπο και την απροσεξία που γίνονται οι ασφαλτοστρώσεις μέσα στη πόλη

Η πρώτη ανάρτηση

1/2 Τουριστικό Γαργαλιανων , έρχεται η συνέχεια . Σε απόσταση 20 μέτρων περίπου ασφαλτοστρωσανε μέχρι και τσιμεντένιο δρόμο, για εδώ δεν περισσεύει , τουλάχιστον μετά από αυτή την ανάρτηση ευελπιστούμε να βρεθεί λίγη πίσσα και για εδώ

με τις εικόνες να συνοδεύουν την δημοσίευση

Ενώ σε δεύτερη ανάρτηση σχολίασε

2/2 Τα συμπεράσματα δικά σας, για να δείτε πως γίνονται τα έργα από ποιούς και ποιός τελικά τα παραλαμβάνει, ( μηχανικός του Δήμου Τριφυλίας, αιρετός).

Στην προηγούμενη ανάρτηση με την λακκούβα επάνω στην στροφή η απόσταση απέχει μόλις 20 μέτρα από εδώ που έγινε το έργο αυτό . Να σημειωθεί ότι τσιμεντένιος δρόμος υπήρχε γιατί τώρα τον πλάκωσε η πίσσα μέχρι την αριστερή κολώνα από την διασταύρωση .

Κύριε Δήμαρχε Γιώργο Λεβεντάκη, ο εκτελεστής του έργου αυτού που τυγχάνει εκτός από εργολάβος να είναι μηχανικός, τοπογραφος, δεν ξέρω και εγώ τι άλλο σας εκθέτει ανεπανόρθωτα. Αν έχει φιλότιμο να πάει να διορθώσει την κακοτεχνία αυτή.

με τις παρακάτω εικόνες

Αφήστε μια απάντηση