You are currently viewing Κοινότητα Μουζακίου: Ανακοινώθηκαν 5 ακόμη υποψηφιότητες από τον Άκη Κατρίτση

Κοινότητα Μουζακίου: Ανακοινώθηκαν 5 ακόμη υποψηφιότητες από τον Άκη Κατρίτση

Στην ανακοίνωση 5 ακόμη υποψηφιοτήτων για την κοινότητα Μουζακίου Τριφυλίας, προχώρησε η παράταξη ΤΡΙΦΥΛΊΑ ΕΝΩΜΈΝΟΙ του υποψηφίου δημάρχου Τριφυλίας κ Άκη Κατρίτση

Ανακοίνωση ακόμα 5 υποψήφιων στη Δ.Κ. Μουζακίου

«ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ» είναι η δημιουργική σύνθεση ιδεών και έντιμη συνεργασία ανθρώπων σε ένα μάχιμο ψηφοδέλτιο δουλειάς και προσφοράς για την Τριφυλία του μέλλοντος! Ενώνουμε δημιουργικές δυνάμεις του Μουζακίου, που θέλουν ένα καλύτερο αύριο, ξέρουν να δουλεύουν συλλογικά και να επιτυγχάνουν τους στόχους που θέτουν!

Με χαρά και τιμή ανακοινώνουμε σήμερα ακόμα 5 υποψηφιότητες με τον συνδυασμό μας «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ» στη Δ.Κ. Μουζακίου:

Βούλα Κονσταντίνοβα του Σωτηρίου. Ιδιωτική υπάλληλος. Μητέρα δύο παιδιών.

Νίκη Κοροβήλα του Βασιλείου. Αγρότισσα. Μητέρα δύο παιδιών.

Μαρία Κορδή του Κυριάκου, Ιδ. υπάλληλος. Με σπουδές Τουριστικών Επαγγελμάτων. Μητέρα δύο παιδιών. Μέλος στο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Μουζακίου.

Οδυσσέας Κυριακόπουλος του Χρήστου. Με σπουδές στα Μαθηματικά. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Πληροφορική και Επιχειρησιακή Έρευνα.  Με μετεκπαιδεύσεις σε ειδικά θέματα Προγραμματισμού, Ανάλυσης Συστημάτων Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και  Διοίκησης Έργων (Project Management) τόσο  στην Ελλάδα, στο Κέντρο Πυρηνικών Ερευνών “Δημόκριτος”, όσο και σε ειδικά κέντρα της Αγγλίας. Εργάστηκε αρχικά στον ιδιωτικό τομέα σαν Προγραμματιστής-Αναλυτής Συστημάτων και στη συνέχεια στο Κέντρο Πληροφορικής του Υπουργείου Οικονομικών (ΜΗΚΥΟ).  Ανέλαβε την ανάπτυξη των μεγαλύτερων έργων πληροφορικής της χώρας, αρχικά το ON LINE σύστημα των Τελωνείων, στη συνέχεια τη μηχανογράφηση των Εφοριών (σύστημα TAXIS) και τέλος το σύστημα Ηλεκτρονικών Συναλλαγών TAXISNET. Διατέλεσε πάνω από 10 χρόνια διευθυντής στο Κέντρο Πληροφορικής του Υπουργείου Οικονομικών (ΜΗΚΥΟ). Συνταξιούχος.

Δήλωση Οδυσσέα Κυριακόπουλου: «Τώρα πλέον είμαι Συνταξιούχος, αγαπάω τον τόπο που γεννήθηκα, έχω το χρόνο, τη γνώση και συσσωρευμένη εμπειρία διαχείρισης έργων και θέλω να συμβάλω στην αναβάθμιση του χωριού μου και ευρύτερα του δήμου Τριφυλίας. Εμπιστεύομαι και εκτιμώ τον Δημήτρη Λίτσα, τον θεωρώ ακέραιο, μαχητικό, δραστήριο, έμπειρο και ικανό πρόεδρο για το χωριό μου και γι’ αυτό τον στηρίζω. Είμαι βέβαιος ότι ήλθε η ώρα με την σωστή συνεργασία με τον αυριανό δήμαρχο τον Άκη Κατρίτση να μπορέσει να υλοποιήσει όλα εκείνα τα έργα που πρότεινε στις προηγούμενες θητείες του και δεν μπόρεσε να πραγματώσει επειδή δεν είχε την στήριξη από τους εκάστοτε δημάρχους!».

Παναγιώτα (Μπέττυ) Στρατικοπούλου του Νικολάου. Είναι τελειόφοιτος του Αμερικάνικου Κολλεγίου Αθηνών με Bachelor Degree: Business Science Κάτοχος Minor Degree: Communications-Public Relations. Κάτοχος Master Degree (MBA): Management του Γαλλικού Πανεπιστημίου ESCEM της Γαλλίας! Κάτοχος πτυχίων Αγγλικών, Γαλλικών και ECDL! Έχει εργαστεί ως assistant manager σε μεγάλες επιχειρήσεις της Αθήνας, ως Back Office Manager σε μεγάλους ξενοδοχειακούς ομίλους, ως Exports Manager σε εξαγωγικές εταιρείες και τα τελευταία 10 χρόνια είναι Co-Owner της εταιρείας Beliá O.Ε η οποία έχει ως αντικείμενο την παραγωγή, τυποποίηση και εξαγωγή εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου κάτω από την επωνυμία Belià, Premium extra virgin olive oil, ένα brand το οποίο κατέχει πολλά διεθνή βραβεία ποιότητας και γεύσης και διαφημίζει τον τόπο μας σε πολλά σημεία της Ευρώπης! Είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Δημήτρη Μπεληγιάννη και έχουν ένα γιο. Ο κύριος λόγος που βάζει υποψηφιότητα είναι γιατί αγαπά τον τόπο της και ελπίζει πως θα συμβάλλει θετικά, ώστε να δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για συγκλίσεις και συναινέσεις! Με κοινό στόχο: βιώσιμη και αυτάρκη ανάπτυξη για όλους!

Τους ευχαριστώ από την καρδιά μου για την αποδοχή, την εμπιστοσύνη και την τιμή.

ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ! Κερδίζουμε το μέλλον!

#trifyliaenomenoi #kerdizoumetomellon #akiskatritsis

Αφήστε μια απάντηση