You are currently viewing Κυπαρισσία: Δυναμική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στη κεντρική πλατεία (photos)

Κυπαρισσία: Δυναμική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στη κεντρική πλατεία (photos)

Δυναμική εκδήλωση πραγματοποίησε το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στη Κυπαρισσία με ομιλητές τους υποψηφίους βουλευτές Παναγιώτη Αδαμόπουλο και Αριστέα Καζάκου

Το ΠΑΣΟΚ έχει επιστρέψει για τα καλά και με δυναμική στη Μεσσηνία, όπως και στην υπόλοιπη Ελλάδα μετά το αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου, που του έδωσε δυναμική ανατροπής των πολιτικών συσχετισμών στη χώρα.

Στάση των εξωτερικών εκδηλώσεων στη Μεσσηνία, είχε αυτή τη φορά η πρωτεύουσα της Τριφυλίας, όπου στη κεντρική πλατεία, χθες Σάββατο (18/6) , πραγματοποιήθηκε μία ακόμη ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση, με κεντρικούς ομιλητές τους υποψηφίους βουλευτές, Παναγιώτη Αδαμόπουλο και Αριστέα Καζάκου.

Η κυρία Καζάκου και ο κύριος Αδαμόπουλος, ανέπτυξαν το πρόγραμμα του κόμματος για την ελληνική οικονομία, ενώ στάθηκαν και στις επιμέρους προτάσεις για τον νομό Μεσσηνίας, όπως την τουριστική και αγροτική ανάπτυξη.

Σύμφωνα με αυτά που αφουγκράστηκε το TTV, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, στον δήμο αλλά και στο νομό, εκτιμούν ότι το κόμμα, θα καταφέρει να αυξήσει ακόμη περισσότερο τα ποσοστά του στη Μεσσηνία, έχοντας πάντα σαν απώτερο σκοπό, την διατήρηση της βουλευτικής έδρας, που κατάφερε να εκλέξει στις εθνικές εκλογές του περασμένου Μαΐου.

Αφήστε μια απάντηση