You are currently viewing Κόντρα Λεβεντάκη-Κατσίβελα, με φόντο τον βιολογικό Γαργαλιάνων

Κόντρα Λεβεντάκη-Κατσίβελα, με φόντο τον βιολογικό Γαργαλιάνων

Κόντρα ξέπασε μεταξύ του δημάρχου Τριφυλίας κ. Γιώργου Λεβεντάκη και του πρώην δημάρχου κ. Παναγιώτη Κατσίβελα.
Αφορμή, στάθηκε η δημοσίευση του του πρώτου, για την προέγκριση της μελέτης για τον βιολογικό καθαρισμό των Γαργαλιάνων, όπου πανηγυρικά ανακοίνωσε ούτε λίγο, ούτε πολύ, πως το έργο παίρνει σάρκα και οστά.

Η απάντηση του κ. Κατσίβελα ήρθε με επιστολή προς τον τύπο, όπου εξήγησε συνοπτικά, πως η μελέτη του έργου, έγινε από τη δική του δημοτική αρχή και ο κ. Λεβεντάκης κατέθεσε την πρόταση ένταξης του έργου στο ΕΣΠΑ, όπως ο καθένας θα έκανε, όπως λέει χαρακτηριστικά!
Ενώ σε άλλο σημείο τον κατηγόρησε πως «Έβαλε χέρι» στην μελέτη του έργου , δήθεν για να δημιουργήσει το προσωπικό του αφήγημα , την ψευδαίσθησή του , κυρίως όμως να ξεγελάσει τους πολίτες για την σημαντικότητά του , όπως εκ συστήματος κάνει , και έριξε τόνους λάσπης εναντίον μου , όπως επίσης εκ συστήματος για όλους κάνει . Αλλά και αυτό είναι ανέντιμο.

Άμεση ήταν η απάντηση του Δημάρχου Τριφυλίας, με ενημερωτική επιστολή, λέγοντας πως, ο πρώην δήμαρχος Τριφυλίας, κ. Κατσίβελας, για μία ακόμα φορά, ασχολείται με τον βιολογικό Γαργαλιάνων, ψευδόμενος και πάλι, στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, δηλαδή την πλήρη αποτυχία του να ενταχθεί το συγκεκριμένο έργο, επί της πενταετούς θητείας του.

Θα το πω ξανά, για μία τελευταία φορά, πως όταν εγώ ανέλαβα, ολοκληρωμένη μελέτη για τον βιολογικό των Γαργαλιάνων, δεν υπήρχε στον Δήμο Τριφυλίας.

Ενώ έβαλε στο κάδρο και τον κύριο Στάθη Ανδρινόπουλο

Έπρεπε κάτι να πει (γι’ αυτό και το συγκεκριμένο αφήγημά του, δημοσιευμένο, πριν δυο μέρες, στα τοπικά ΜΜΕ), ως δικαιολογία για το ανύπαρκτο έργο του, ως δημάρχου Τριφυλίας, αλλά η αλήθεια είναι μία και δεν αλλάζει.

Αλήθεια, την οποία γνωρίζει καλά και ο κ. Ανδρινόπουλος, καθότι μαζί μεταβαίναμε, το πρώτο διάστημα, στα Υπουργεία και τις αρμόδιες υπηρεσίες, για να προλάβουμε να σώσουμε το έργο.

Μάλιστα, με διαβεβαίωνε τότε, ότι με το που θα ενταχθεί ο βιολογικός, θα ήταν και ο πρώτος, που θα πήγαινε στον εισαγγελέα, τους προηγούμενους και αυτό, γιατί γνώριζε όλη την αλήθεια.

Γνώριζε, ότι τίποτα και ποτέ δεν ήταν έτοιμο.

Γνώριζε, τις περιττές μελέτες που είχαν γίνει, με εντολή του τότε διευθυντή της τεχνικής υπηρεσίας, οι οποίες επιβάρυναν οικονομικά το έργο.

Όπως και είχε υπόψιν του, το περιεχόμενο των επιστολών της εταιρείας, που είχε αναλάβει τη μελέτη του βιολογικού που, ούτε λίγο ούτε πολύ, κατηγορούσαν την προηγούμενη διοίκηση, για τις πρακτικές της και ουσιαστικά παραδέχονταν οι ίδιοι οι μελετητές ότι η μελέτη δε μπορούσε να υποβληθεί, για την ένταξη του έργου.

Τέλος ο Δήμαρχος ανάρτησε και κάποια σημεία της επιστολής της μελετητικής εταιρίας.

Αφήστε μια απάντηση