You are currently viewing Λεβεντάκης από Κυπαρισσία: Δεν μου άρεσε ποτέ το δήθεν και δήθεν εδώ είναι το “χρίσμα”

Λεβεντάκης από Κυπαρισσία: Δεν μου άρεσε ποτέ το δήθεν και δήθεν εδώ είναι το “χρίσμα”

Ο Γιώργος Λεβεντάκης γέμισε την πλατεία της Κυπαρισσίας και έστειλε το μήνυμα της νίκης για την Κυριακή, από την πρωτεύουσα του δήμου

Η πλατεία της Κυπαρισσίας απόψε το βράδυ, 3 Οκτωβρίου, γέμισε από φίλους και οπαδούς της παράταξης του κύριου Λεβεντάκη που υποδέχθηκαν με θέρμη τον δήμαρχο Τριφυλίας και εκ νέου υποψήφιο.

Ο κύριος Λεβεντάκης στην αρχή, υποδέχτηκε όλους τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους για την περιφερειακή ενότητα Κυπαρισσίας και Αυλώνος, καθώς και αυτούς για τις εν λόγω κοινότητες.

Ξεκινώντας την ομιλία του απάντησε στους επικριτές και ανθυποψήφιούς του για ότι έχουν πει τις τελευταίες ημέρες, τόσο στους κύριους Κατρίτση και Δριμή, όσο και στην κυρία Παναγιωτοπούλου.

Αρχικά στην κυρία Παναγιωτοπούλου και την ανακοίνωσή της, μετά την καταγγελία του δημάρχου, για βανδαλισμό του δημοτικού φωτισμού στα Φιλιατρά, ότι για την Τριφυλία θα είναι όντως και μηχανικός και τεχνικός και υδραυλικός, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έχει κανένα προσωπικό θέμα μαζί της, ούτε έχει αφήσει ποτέ υπονοούμενα για την υπόσταση και την ηθική της. Τόνισε μάλιστα μεταξύ άλλων πως ενάμιση χρόνο που ήταν αντιδήμαρχος δίπλα του, δεν έφερε ούτε μία πρόταση για τον δήμο.

Για τους κύριο Δριμή, είπε πως τον παρακαλούσε να μπει στον συνδιασμό του μέχρι την τελευταία στιγμή, ενώ σημείωσε “Εγώ είμαι ξεκάθαρος, με όσους έχουν βάλει το χέρι στο μέλι, δεν συμπορεύομαι”

Όσο για τον κύριο Κατρίτση, ανέφερε πως η ομιλία του στο Κοπανάκι ήταν γεμάτη ψέματα, αλλά κάλεσε τον κόσμο να κάνει υπομονή, καθώς την ερχόμενη Πέμπτη στην ομιλία του στους Γαργαλιάνους, θα προβεί σε μεγάλες αποκαλύψεις.

Έπειτα, ο εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος, ανέπτυξε το όραμα του για την Κυπαρισσία και τον δήμο γενικότερα, έκανε απολογισμό της τετραετίας που πέρασε και των δυσκολιών που αντιμετώπισε η διοίκησή του τόσο λόγω COVID-19, όσο και με την στάση της αντιπολίτευσης. Χαρακτηριστικά είπε “Μέχρι και τα ελαστικά των οχημάτων του δήμου αναγκαζόμουν να πληρώνω από την τσέπη μου, γιατί παρότι ο δήμος είχε χρήματα, οι κύριοι της αντιπολίτευσης δεν ψήφιζαν τίποτα “

Τέλος, φανερά συγκινημένος με τις επευφημίες του κόσμου, υποσχέθηκε πως έχει βάλει στοίχημα με τον εαυτό του, να αξιοποιηθεί το κτήριο της εθνικής στη Κυπαρισσία και να προλάβει να το δει πριβ “κλείσει τα μάτια του”

Αφήστε μια απάντηση