You are currently viewing Μενέλαος Γερονικολός:  Υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας και επίσημα

Μενέλαος Γερονικολός: Υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας και επίσημα

Επίσημα και με τη βούλα, ο Μενέλαος Γερονικολός με το ΠΑΣΟΚ θα διεκδικήσει μία έδρα στη Μεσσηνία.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της κεντρικής πολιτικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ και την επίσημη ανακοίνωση, του μεγαλύτερου όγκου των ψηφοδελτίων του κινήματος σε όλη την Ελλάδα, μέσα στα πρώτα ονόματα που φιγουράρουν στην λίστα, είναι και του Μενέλαου Γερονικολού στη Μεσσηνία.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μεσσήνιος επιχειρηματίας, αποτελεί, κατά κοινή ομολογία, την πιο ελπιδοφόρα φιγούρα του χώρου του ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία, με σταθερή παρουσία στα προβλήματα του νόμου, από το 2015.

Άλλωστε, η απλή αναλογική σε συνάρτηση, με τα σταθερά ανοδικά ποσοστά του κόμματος, αλλά και της ομολογουμένως δημοφιλίας στην κοινή γνώμη, του προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη, όλα δείχνουν ότι η επανάκτηση μιας έδρας για το ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία, είναι ένα σενάριο που σιγά σιγά παίρνει σάρκα και οστά.

Σε αυτή την κούρσα λοιπόν, ο Μενέλαος Γερονικολός είναι το αδιαμφισβήτητο φαβορί , όπως αυτό αποτυπώνεται στη βάση του τοπικού ΠΑΣΟΚ.

Δείτε το πρώτο μήνυμα του Μενέλαου Γερονικολού, μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του:

H ANAKOINΩΣH TΩN ΨHΦOΔEΛTIΩN AΠO TON ΠPOEΔPO TOY ΠAΣOK MAΣ ΘETEI ΣTHN ΠPΩTH ΓPAMMH TOY AΓΩNA ΓIA THN AΛΛAΓH.
TΩPA, ΠEPIΣΣOTEPO AΠO KAΘE AΛΛH ΦOPA, ΣE XPEIAZOMAI ΣTO ΠΛEYPO MOY, ΣTON AΓΩNA ΓIA TH MEΣΣHNIA MAΣ, ΣTON AΓΩNA ΓIA THN ΠATPIΔA MAΣ!

TΩPA EINAI H ΩPA!
ΓEPONIKOΛOΣ MENEΛAOΣ

ANANEΩΣH#ΣYNEΠEIA#AΛΛAΓH

Αφήστε μια απάντηση