You are currently viewing “Μύλος” στην πρώτη δημοτική επιτροπή ανάμεσα σε Βλάχο, Κατρίτση και Μυλωνά

“Μύλος” στην πρώτη δημοτική επιτροπή ανάμεσα σε Βλάχο, Κατρίτση και Μυλωνά

Ένταση στην πρώτη συνεδρίαση της δημοτικής επιτροπής Τριφυλίας “Κατεβείτε από τα έδρανα” …. “κάνετε βόλτες εδώ μέσα, ποιά είστε;”

Με ένταση έκανε πρεμιέρα το νεοσύστατο όργανο του δήμου Τριφυλίας που συνεδρίασε για πρώτη φορά χθες. Στο ρεπορτάζ του Gargalianoionline.gr και στο βίντεο που ανέβηκε στο YouTube, είδαμε την στιχομυθία μεταξύ του προέδρου της δημοτικής επιτροπής, κυρίου Αντώνη Βλάχου, της γενικής γραμματέως του δήμου κυρίας Μερόπης Μυλωνά και του επικεφαλής της παράταξης Τριφυλία Ενωμένοι κ. Άκη Κατρίτση.

Όλα ξεκίνησαν, με το καλημέρα, πριν καν αρχίσει η πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής, όταν ο πρόεδρος Αντώνης Βλάχος, ζήτησε από τον Άκη Κατρίτση, να αποχωρήσει από τα έδρανα και να παρακολουθήσει σαν παρατηρητής αν ήθελε την συνεδρίαση, καθότι δεν είναι τακτικό μέλος.

Ο κύριος Κατρίτσης αρνήθηκε, καθώς όπως είπε είναι αναπληρωματικό μέλος και το σώμα δεν είχε απαρτία, κάπου εκεί επενέβει και η κυρία Μυλωνά γενική γραμματέας του δήμου, η οποία τόνισε στον επικεφαλής της παράταξης Τριφυλία Ενωμένοι, πως δεν αναπληρώνει κάποιο συγκεκριμένο μέλος και πως δεν είχε καμία δουλειά να βρίσκεται εκεί.

Η ένταση συνεχίστηκε για κάποια λεπτά, έως ότου ο πρόεδρος της επιτροπής αποχώρησε παίρνοντας μαζί όλο το σώμα από την πλευρά της παράταξης του κύριου Λεβεντάκη.

δείτε ολόκληρο το βίντεο από το κανάλι του gargalianoionline στο YouTube

Αφήστε μια απάντηση