You are currently viewing Ο δήμος Καλαμάτας αποδίδει τιμές στον αείμνηστο Πέτρο Κατσιλιέρη

Ο δήμος Καλαμάτας αποδίδει τιμές στον αείμνηστο Πέτρο Κατσιλιέρη

Αποφασίστηκε ομόφωνα η τιμητική διάθεση τάφου και τοποθέτηση οστών στο οστεοφυλάκιο διακριθέντων πολιτών – Εν καιρώ θα γίνει ονοματοδοσία σε οδό ή πλατεία με το όνομα του αείμνηστου Μεσσήνιου πολιτικού

Δεν ξέχνα την μνήμη και την προσφορά του Πέτρου Κατσιλιέρη, το δημοτικό συμβούλιο Καλαμάτας.

Αποφασίστηκε ομόφωνα, η τιμητική διάθεση τάφου και τοποθέτηση οστών στο οστεοφυλάκιο διακριθέντων πολιτών της Καλαμάτας, ενώ σε παλιότερο ψήφισμα το οποίο ισχύει, είχε αποφασιστεί η ονοματοδοσία οδού ή πλατείας με το όνομα του αείμνηστου αγαπητού πολιτικού, για την προσφορά του στον δήμο, στο νομό Μεσσηνίας αλλά και γενικότερα στη χώρα.

Ο Πέτρος Κατσιλιέρης γεννήθηκε το 1947 στη Μικρομάνη της Καλαμάτας και σπούδασε Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το 1982 ξεκίνησε την πολιτική του πορεία από την τοπική αυτοδιοίκηση ως δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας (με την παράταξη του τότε δημάρχου Σταύρου Μπένου), διετέλεσε αντιδήμαρχος ενώ άσκησε και καθήκοντα δημάρχου. Εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Μεσσηνίας στις εκλογές του 1989 με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ και επανεξελέγη στις εκλογές του 1993, του 1996, του 2000 και του 2004.

Αφήστε μια απάντηση