You are currently viewing Ο πρόεδρος της Χριστιανούπολης υποψήφιος με τον Άκη Κατρίτση

Ο πρόεδρος της Χριστιανούπολης υποψήφιος με τον Άκη Κατρίτση

Ακόμη μία ανακοίνωση υποψηφιότητας με τον συνδιασμό του Τριφυλία Ενωμένοι, ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας κ. Άκης Γ. Κατρίτσης

ΑΚΗΣ ΚΑΤΡΙΤΣΗΣ: «Ενώνουμε δυνάμεις με τον Πρόεδρο της Δ.Κ. Χριστιανούπολης Μπάμπη Αλεξόπουλο»

Με χαρά και τιμή ανακοινώνουμε σήμερα ότι ενώνουμε δυνάμεις με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Χριστιανούπολης Χαράλαμπο (Μπάμπη) Αλεξόπουλο ο οποίος θα είναι υποψήφιος με το συνδυασμό μας «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ» στο Συμβούλιο Δ.Κ. Χριστιανούπολης.

Ο Μπάμπης Αλεξόπουλος του Αθανασίου είναι παντρεμένος με τη Γεωργία Διονυσοπούλου και πατέρας δύο παιδιών. Είναι αγρότης στο επάγγελμα. Έχει διατελέσει επί 6 χρόνια ενεργό μέλος του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Χριστιανούπολης. Έχει διατελέσει 8 χρόνια Κοινοτικός Σύμβουλος. Το 2014 εξελέγη Πρόεδρος Δ.Κ. Χριστιανούπολης και επανεξελέγη το 2019.

Είναι καλός οικογενειάρχης, με ήθος, αρχές και αξίες. Άνθρωπος δυναμικός και εργατικός, μεθοδικός, διεκδικητικός και αποτελεσματικός. Με πλούσια δράση και προσφορά. Ο αγώνας του για τη Χριστιανούπολη και την περιοχή είναι διαρκής και έντονος, ενώ καθοριστική είναι η συμβολή του, μεταξύ άλλων, στη βελτίωση του τμήματος της 17ης επαρχιακής οδού από Φιλιατρά έως Χριστιανούπολη και στην ανάπλαση προαύλιου χώρου στο Βυζαντινό Μνημείο του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος μαζί με την αποκατάσταση του νεότερου διατηρητέου ναού.

Τον ευχαριστώ από την καρδιά μου για την αποδοχή, την εμπιστοσύνη και την τιμή.

Πάμε δυνατά! Με συμμάχους όλους τους συμπατριώτες και όλες τις συμπατριώτισσες!

ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ! Κερδίζουμε το μέλλον!

ΑΚΗΣ Γ. ΚΑΤΡΙΤΣΗΣ

Υπ. Δήμαρχος Τριφυλίας

Αφήστε μια απάντηση