You are currently viewing Ο Ρένος Χαραλαμπίδης στον Danaos open Air cinema για τα “Φτηνά Τσιγάρα”

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης στον Danaos open Air cinema για τα “Φτηνά Τσιγάρα”

Η θρυλική πλέον ταινία του Ρένου Χαραλαμπίδη “Φτηνά Τσιγάρα”, έρχεται την Δευτέρα 21 Αυγούστου στον Danaos open air cinema, στην Agora του Costa Navarino

Μια ταινία ωδή στην καλοκαιρινή άδεια Αθήνα, που έχει αφήσει την δική της εποχή και περνάει από γενιά σε γενιά στο κοινό, σαν ένα διαχρονικό ποίημα εικόνων.

Η ταινία θα προβληθεί την Δευτέρα 21 Αυγούστου το βράδυ, 8:30 και 10:30 αντίστοιχα, ενώ θα τις προλογίσει ο ίδιος ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής, Ρένος Χαραλαμπίδης.

Η ΤΑΙΝΙΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Μία ταινία βασισμένη σε ένα μωσαϊκό από χαρακτήρες και χώρους. Τα πρόσωπα και οι ιστορίες, αλλάζουν με την ταχύτητα των εικόνων ενός “κουλοχέρη” αλλά και με την υπομονή μιας παρτίδας πόκερ, όπου οι παίκτες αποκαλύπτονται σταδιακά. Οι ήρωες της ταινίας μιλάνε πολύ, οργίζονται περισσότερο, αγαπάνε παραπάνω από ότι πρέπει. Είναι όμως τα μικρής εμβέλειας πυροτεχνήματα, καταδικασμένα σε μια τρομερή αλλά εφήμερη λάμψη. Ο έρωτας, η περιπέτεια, η εξέλιξη, συνωστίζονται πότε βίαια και πότε τρυφερά πάνω στην διαδρομή ενός μόνιμα αντιφατικού και ανήσυχου ήρωα.

Αφήστε μια απάντηση