You are currently viewing Πατέρας ενός παιδιού ο προπονητής που ασελγούσε σε ανήλικες

Πατέρας ενός παιδιού ο προπονητής που ασελγούσε σε ανήλικες

Η πρώτη αντίδραση της αδερφής του 44χρονου που κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά πέντε ανήλικες αθλήτριές του στην Ηλιούπολη.

Σοκ στην Ηλιούπολη με τη σύλληψη του προπονητή Tae Kwon Do, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση πέντε ανήλικων κοριτσιών.

Ο 44χρονος, πατέρας ενός ανήλικου παιδιού και ο ίδιος, θα απολογηθεί ενώπιον του 14ου τακτικού ανακριτή, την Παρασκευή. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Η πρώτη αντίδραση της αδερφής του

Για την υπόθεση μίλησε η αδερφή του προπονητή πολεμικών τεχνών, η οποία δήλωσε συγκλονισμένη με τη σύλληψη του 44χρονου, τονίζοντας ότι όλη η οικογένεια έχει πέσει από τα σύννεφα με τις εξελίξεις.

“Αντιμετωπίζω την κατάσταση ρεαλιστικά και με όποιο κόστος μπορεί να έχει. Είμαι η αδελφή του Α. Έχουμε “πέσει από τα σύννεφα”. Αν αποδειχθεί αυτό, είμαστε συγκλονισμένοι, τραυλίζουμε όλοι. Εγώ μία που θα δω τα μάτια του και μία που θα καταλάβω αν τα έχει κάνει. Μετά ας κάνει η δικαιοσύνη τη δουλειά της. Είμαι έτοιμη να αντιμετωπίσω όποιον πει κάτι κακό για εμένα και τη μητέρα μου αν έχει κάνει όλα αυτά ο αδελφός μου. Είμαστε μια πολύ φτωχή οικογένεια, αλλά με ποιότητα και ήθος. Με αγάπη και αφοσίωση έχουμε μεγαλώσει” δήλωσε στο STAR.

“Ο Α. ξεκίνησε από πέντε ετών να κάνει αυτό το άθλημα. Από εκεί και πέρα άνοιξε τη σχολή του το 2004. Ήμουν και εγώ αθλήτρια, κάναμε και οι δύο πρωταθλητισμό. Ο Α. είχε μπει και στην εθνική ομάδα. Άνοιξε τη σχολή του και θυσίασε τη ζωή του γι΄αυτό το άθλημα επειδή αγαπούσε πολύ τα παιδιά και ήθελε να προσφέρει. Πολλά παιδιά έφευγαν από άλλες σχολές και πήγαιναν στον Α. Ο Α προσέφερε στα παιδιά, ασχολούνταν μαζί τους. Τα παιδιά τον αγαπούσαν, ήταν και αυστηρός” πρόσθεσε.

Αναφερόμενη στην προσωπική ζωή του αδερφού της, σημείωσε ότι ο 44χρονος είναι σε διάσταση με τη γυναίκα του, με την οποία έχουν ένα παιδί. “Είχαμε και άλλα προβλήματα, άσχημες καταστάσεις. Έχουν μαζί ένα παιδάκι, ένα αγοράκι επτά ετών και εκείνη έχει άλλα δύο από προηγούμενο γάμο” είπε.

πηγή thetoc.gr

Αφήστε μια απάντηση