You are currently viewing Πετρέλαιο θέρμανσης: Λήγει η επιδότηση διυλιστηρίων – Ψηλά η βενζίνη

Πετρέλαιο θέρμανσης: Λήγει η επιδότηση διυλιστηρίων – Ψηλά η βενζίνη

Σε υψηλά επίπεδα κυμαίνονται οι τιμές στα καύσιμα με τους οδηγούς να αδυνατούν πλέον να καλύψουν το κόστος που αυξάνεται – Η πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπωλών Νομού Αττικής, Μαρία Ζάγκα μίλησε στο Newsbomb.gr για το ράλι του τιμών – Λήγει αύριο η επιδότηση των 7 λεπτών που έχουν δώσει τα διυλιστήρια για το πετρέλαιο θέρμανσης – Εν αναμονή νέων ανακοινώσεων

Σε ιστορικά υψηλά παραμένουν οι τιμές των καυσίμων μεσούσης της ενεργειακής κρίσης που πυροδότησε ο εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο Newsbomb.gr η πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπωλών Νομού Αττικής, Μαρία Ζάγκα: «το τελευταίο διάστημα δουλεύει πολύ καλά το πετρέλαιο θέρμανσης λόγω των δύο επιδοτήσεων όπου τρέχουν. Ωστόσο η επιδότηση των 7 λεπτών που έδωσαν τα διυλιστήρια ολοκληρώνεται αύριο και ακόμα δεν έχουν υπάρξει ανακοινώσεις για τη συνέχισή τους. Με τις επιδοτήσεις των 25 λεπτών της κυβέρνησης και των 7 λεπτών από τα διυλιστήρια ο κόσμος μπορεί να αγοράσει πετρέλαιο θέρμανσης. Χωρίς την επιδότηση των 7 λεπτών η τιμή θα ήταν 1,62 λεπτά».

Σε σχέση με το πετρέλαιο κίνησης η κα. Ζάγκα εξηγεί ότι δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές και ζητά από τη θέση του προέδρου της Ένωσης Βενζινοπωλών Νομού Αττικής επιδότηση στην αντλία. «Από αύριο που θα έχουμε τα νέα τιμολόγια θα δούμε και την αυξομείωση της τιμής. Πάντως η δουλειά στα βενζινάδικα έχει μειωθεί και η τιμή διαμορφώνεται στα 2.05», συμπληρώνει.

Αφήστε μια απάντηση