You are currently viewing Πολιορκούν τη Θεσσαλονίκη οι αγρότες

Πολιορκούν τη Θεσσαλονίκη οι αγρότες

Σήμερα το συλλαλητήριο από όλη την Ελλάδα, στην έκθεση Agritica

Συνεχίζουμε, περιμένουμε από την κυβέρνηση να δώσει ουσιαστικές λύσεις. Τα μπλόκα δυναμώνουν κάθε μέρα», ανέφερε στα μέσα, ένας από τους πρωτεργάτες των φετινών αγροτικών κινητοποιήσεων, ο Κώστας Τζέλλας, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας – Οι κινητοποιήσεις των αγροτών που είναι σε εξέλιξη και σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη – Με το βλέμμα στις Βρυξέλλες οι αγρότες – Πάνε τρακτέρ στην Agrotica.

Να μην «κοπεί» η χώρα στα δύο η χώρα επιθυμεί η κυβέρνηση, που ζυγίζει τα οικονομικά περιθώρια για να… κλειδώσει πρόσθετες παρεμβάσεις για τους αγρότες

Κρίσιμες θα είναι οι επόμενες ημέρες, καθώς θα φανεί αν τα όσα θα πει η κυβέρνηση θα ικανοποιήσουν τους αγρότες ή θα πυκνώσουν τα μπλόκα. Τα βλέμματα στρέφονται κυρίως στη Θεσσαλονίκη όπου διοργανώνεται η έκθεση Agrotika και οι αγρότες σκοπεύουν να κάνουν αισθητή της παρουσία τους.

Σύμφωνα με όσα λένε στο Newsbomb.gr παραγωγοί που συμμετείχαν χθες στις κινητοποιήσεις

στη συμπρωτεύουσα συγκεντρώνονται 300 τρακτέρ από τις γύρω περιοχές, ενώ αύριο θα φτάσουν με λεωφορεία και αυτοκίνητα αγρότες από όλα τα μπλόκα της χώρας για το μεγάλο συλλαλητήριο.

πηγή newsbomb.gr

Αφήστε μια απάντηση