You are currently viewing Πρεμιέρα σήμερα για το Danaos open air cinema με Indiana Jones

Πρεμιέρα σήμερα για το Danaos open air cinema με Indiana Jones

Πρεμιέρα κάνει σήμερα στο Navarino Agora (Γιάλοβα) το νέο open air cinema της οικογένειας του “ΔΑΝΑΟΥ”

«Το Danaos Open Air είναι ο καινούριος θερινός κινηματογράφος της οικογένειας του κινηματογράφου ΔΑΝΑΟΣ, μετά την ιστορική χειμερινή αίθουσα της Αθήνας και τον θερινό κινηματογράφο ΑΝΕΣΙΣ.

Το Danaos Open Air Cinema αποτελεί μέρος του καινούριου διαδραστικού χώρου της Costa Navarino, Navarino Agora και θα ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό από 1η Ιουλίου.

Μέσα σε αυτόν τον νέο μικρόκοσμο εμπειριών, που βρίσκεται στην περιοχή Navarino Waterfront, οι κάτοικοι και επισκέπτες της περιοχής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, εκτός από θερινό σινεμά και ένα ευρύ πρόγραμμα πολιτιστικών δράσεων, εκθέσεις τέχνης και βιβλίου.»

Το Danaos Open Air Cinema στη Γιάλοβα της Μεσσηνίας ανοίγει τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, φιλοδοξώντας να γίνει το μεγάλο στοίχημα του Ηλία Γεωργιόπουλου του Δαναού και του Ανεσις, αφού είναι ο πρώτος υπαίθριος κινηματογράφος σε μια περιοχή με έντονο τουριστικό ενδιαφέρον και ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια.

Η ταινία που θα προβληθεί μέχρι και την Τετάρτη, είναι η νέα περιπέτεια των Loucas και Harrison Ford : Ο Indiana Jones και ο δίσκος του πεπρωμένου

δείτε το trailer 👇

Αφήστε μια απάντηση