You are currently viewing Προκήρυξη διαγωνισμού για τεχνικό σύμβουλο, στον βιολογικό Γαργαλιάνων

Προκήρυξη διαγωνισμού για τεχνικό σύμβουλο, στον βιολογικό Γαργαλιάνων

Ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό, για το έργο με τίτλο «ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ «ΔΙΚΤΥΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ» προκήρυξε σήμερα ο Δήμος Τριφυλίας.

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η «Παροχή Υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου για το Έργο: «ΔΙΚΤΥΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ».

Το έργο αφορά υπηρεσίες Τεχνικού Συμβούλου. Ο ρόλος του τεχνικού συμβούλου είναι η υποστήριξη της Υπηρεσίας στην κατασκευή του έργου σύμφωνα με την εγκεκριμένη μελέτη του.

Αντικείμενο της σύμβασής του είναι η παροχή υπηρεσιών εποπτείας, κατά την κατασκευή του έργου, εφαρμογής της μελέτης που έχει εκπονηθεί και την οποία καλείται ο ανάδοχος του έργου να εφαρμόσει, στο πλαίσιο των οριζομένων στο άρθρο 144 του Ν. 4412/2016.

Ειδικότερα, ο τεχνικός σύμβουλος θα παρέχει τις υπηρεσίες του κατά την έναρξη της κατασκευής του έργου και τον έλεγχο των αρχικών μελετών από τον ανάδοχο της κατασκευής, αλλά και κατά τη διάρκεια της κατασκευής του έργου.

Η Αναλυτική Διακήρυξη, Η Συγγραφή Υποχρεώσεων, το τεύχος προ εκτιμώμενων Αμοιβών και το τεύχος Τεχνικών Δεδομένων αποτελούν τα εγκεκριμένα τεύχη του αποκηρυσσόμενου έργου και διατίθενται ηλεκτρονικά και από τα γραφεία του Δήμου Τριφυλίας.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά στη Διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. Ημερομηνία
λήξης υποβολής προσφορών: 29/11/2022 και Ημερομηνία αποσφράγισης προσφορών: 02/12/2022.

Γ.Λ

Αφήστε μια απάντηση