You are currently viewing Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το συμβούλιο της κοινότητας Γαργαλιάνων

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το συμβούλιο της κοινότητας Γαργαλιάνων

Σε εκδήλωση που έγινε νωρίτερα στην Μπρίσκειο δημοτική βιβλιοθήκη, το τοπικό συμβούλιο της κοινότητας Γαργαλιάνων, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα (φωτογραφίες)

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, εκτός από το δήμαρχο Τριφυλίας κ. Γιώργο Λεβεντάκη, όλοι οι φορείς και οι σύλλογοι της πόλης των Γαργαλιάνων όπως και αρκετοί πολίτες.

Στον χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου, κύριος Αριστομένης Καραχάλιος, ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους, ενώ τόνισε πως η προσπάθεια να αλλάξει η Τριφυλία, που ξεκίνησε πριν πέντε χρόνια, συνεχίζεται με την ίδια θέρμη και με μπροστάρη τον Γιώργο Λεβεντάκη, ενώ συγκεκριμένα μίλησε και για την ανάγκη της συλλογικής προσπάθειας στους Γαργαλιάνους, τόσο από τους αιρετούς άρχοντες όσο και από τους πολίτες. Στον επίλογο δε, επισήμανε πως οι έριδες και οι αντιπαλότητες έχουν μείνει πίσω στις εκλογές, αφού πλέον χρειάζεται μόνο δουλειά, για το σκοπό που τους ενώνει όλους… Τους Γαργαλιάνους!

Ο δήμαρχος Τριφυλίας , από πλευράς του ευχήθηκε και αυτός χρόνια πολλά σε όλους, καλή θητεία στο νέο τοπικό συμβούλιο της κοινότητας Γαργαλιάνων, ενώ στάθηκε και στα έργα που γίνονται αλλά και έχουν δρομολογηθεί να γίνουν για την πόλη.

Αφήστε μια απάντηση