You are currently viewing Το μήνυμα του δημάρχου Τριφυλίας για τις δύσκολες ώρες που περνάει η χώρα

Το μήνυμα του δημάρχου Τριφυλίας για τις δύσκολες ώρες που περνάει η χώρα

Γιώργος Λεβεντάκης: Με τον «Αντώνη» και τα θύματα της κακοκαιρίας, δεν «πνίγηκε» και η ανθρωπιά μας.

Δείτε το μήνυμα του δημάρχου Τριφυλίας κ. Γιώργου Λεβεντάκη

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, η χώρα μας δοκιμάστηκε, για άλλη μια φορά και, δυστυχώς, με πρωτοφανή τρόπο και τραγική κατάληξη.

Από τη μια, ένας συνάνθρωπός μας, ο Αντώνης Καργιώτης, που έγινε «Αντώνης» όλης της Ελλάδας, κηδεύεται σήμερα, καθώς έφυγε από τη ζωή, με τον τρόπο που όλοι γνωρίζουμε και γι’ αυτό είμαστε συγκλονισμένοι.

Γιατί…;

Γιατί, κάποιοι επέλεξαν να παίξουν τη ζωή του κορώνα γράμματα και, με μια σπρωξιά, να τον στείλουν, με μαθηματική ακρίβεια, στο θάνατο.

Γιατί…;

Γιατί, αποδεικνύεται με τον πλέον δραματικό τρόπο ότι, ακόμα και εν έτει 2023, κάποιοι συνάνθρωποί μας, αντιμετωπίζονται, ως «παιδιά ενός κατώτερου Θεού».

Από την άλλη, κάποιοι άλλοι συνάνθρωποί μας, χάθηκαν από τη ζωή, εξαιτίας της πρωτοφανούς κακοκαιρίας και εκατοντάδες άλλοι, βρέθηκαν στο έλεος του Θεού, παλεύοντας για την επιβίωσή τους και για το αβέβαιο «αύριο», που τους επιφύλαξε η μοίρα.

Γι’ αυτό…

Τούτες τις δύσκολες ώρες και, μετά τον απολογισμό των καταστροφών, τις ακόμα δυσκολότερες που θα έρθουν, ας αποδείξουμε πως, μαζί με τον «Αντώνη» και τα θύματα της κακοκαιρίας, δεν «πνίγηκε» και η ανθρωπιά μας.

Ο Δήμος Τριφυλίας είναι, από την πρώτη στιγμή, δίπλα στους πληγέντες και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν, προκειμένου να τους βοηθήσουμε, με όποιον τρόπο μας ζητηθεί!

Ο δήμαρχος Τριφυλίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ

Αφήστε μια απάντηση