You are currently viewing Το TrifiliaTV κλείνει έναν χρόνο στον αέρα

Το TrifiliaTV κλείνει έναν χρόνο στον αέρα

Κλείνουμε έναν χρόνο στον αέρα και σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την στήριξή σας

Ένας χρόνος ακριβώς πέρασε από την ημέρα που σηκώθηκε η πρώτη δημοσίευση στο www.trifiliatv.com . Έναν χρόνο μετά μετράμε εκατοντάδες χιλιάδες προβολές, εκατοντάδες δημοσιεύσεις, ειδήσεις, βίντεο, άρθρα και αφιερώματα.

Δεν ξεκινήσαμε ούτε για βιοποριστικούς λόγους, ούτε από υστεροφημία. Ξεκινήσαμε αυτό το εγχείρημα με κίνητρο την αγάπη μας για την ενημέρωση, την επικοινωνία και τον πολιτισμό του τόπου μας.

Δεν διεκδικήσαμε ποτέ, ούτε τον τίτλο ούτε την ψευδαίσθηση ότι κάνουμε δημοσιογραφία. Πώς θα μπορούσαμε άλλωστε; Μιας και αυτή η έννοια είναι και βαριά και πολλές φορές παρεξηγημένη.

Παρουσιάζουμε με αγάπη ότι θεωρούμε άξιο αναφοράς και σχολιάζουμε τα πράγματα όπως τα βλέπουν τα δικά μας μάτια και η δική μας σκοπιά. Αμερόληπτα και αδέσμευτα, όπως τουλάχιστον εμείς αντιλαμβανόμαστε τις έννοιες.

Σας ευχαριστούμε λοιπόν που από την πρώτη στιγμή αγκαλιάσατε με αγάπη το εγχείρημά μας και μεγαλώνετε κάθε μέρα την παρέα μας.

Δεν διεκδικούμε το θέσφατο, άλλωστε για μας δεν υπάρχει, υπάρχει όμως η αγάπη να λες την γνώμη σου ακόμη και όταν αυτή δεν είναι δημοφιλής είτε δεν αρέσει. Αυτή άλλωστε είναι η έννοια της Ελευθεροτυπίας και της πολυφωνίας.

Υποσχόμαστε, πρώτα ο Θεός, ότι τα καλύτερα έρχονται και είναι μπροστά.

με τιμή στους αναγνώστες

Γιάννης Λαμπίρης

Αφήστε μια απάντηση