You are currently viewing Φιάσκο στην εθνική οδό Αθηνών/Κορίνθου – ο δρόμος έκλεισε για τουλάχιστον 5 ώρες

Φιάσκο στην εθνική οδό Αθηνών/Κορίνθου – ο δρόμος έκλεισε για τουλάχιστον 5 ώρες

Χιλιάδες είναι οι οδηγοί και επιβάτες που εγκλωβίστηκαν στο δρόμο – ανάμεσα τους και ταξιδιώτες από και προς τη Μεσσηνία

Φωτιά ξέσπασε σε βυτιοφόρο με εύφλεκτο υλικό στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, χθες το μεσημέρι της Πέμπτης.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά ξέσπασε σε βυτιοφόρο που βρίσκεται στο 45,7 χλμ. στο ρεύμα προς Κόρινθο της εθνικής οδού Αθηνών Κορίνθου.

Έπειτα από την πολύωρη ταλαιπωρία χιλιάδων οδηγών στην εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου, ολοκληρώθηκε η μετάγγιση του επικίνδυνου φορτίου από το βυτιοφόρο, στο οποίο ξέσπασε η φωτιά, με συνέπεια να προκληθούν ουρές χιλιομέτρων. 

Αρχικά άνοιξε η νέα εθνική οδός Αθηνών- Κορίνθου, στο ρεύμα προς Αθήνα. Επίσης, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου και στα δύο ρεύματα. Λίγο μετά τις 21:00 άνοιξε η αριστερή λωρίδα του ρεύματος προς την Κόρινθο, μέχρι να απομακρυνθεί από την Κακιά Σκάλα το βυτιοφόρο, το οποίο θα φορτωθεί σε πλατφόρμα και θα μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο, συνοδεία πυροσβεστικών οχημάτων. 

Τις προηγούμενες ώρες, χιλιάδες οδηγοί και επιβάτες βρέθηκαν εγκλωβισμένοι στην παλαιά και τη νέα εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου, όπου σχηματίστηκαν ουρές χιλιομέτρων, μετά τη φωτιά που εκδηλώθηκε στο βυτιοφόρο. 

Αφήστε μια απάντηση