You are currently viewing Φιλιατρά: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το φεστιβάλ για τα δικαιώματα του παιδιού

Φιλιατρά: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το φεστιβάλ για τα δικαιώματα του παιδιού

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία, ολοκληρώθηκε το διήμερο φεστιβάλ για τα δικαιώματα του παιδιού, στο παράρτημα της δημόσιας κεντρικής βιβλιοθήκης Καλαμάτας στη Τριφυλία και στο μουσείο Ηλία και Πάνου Ηλιόπουλου

Δείτε το μήνυμα, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του παραρτήματος της Τριφυλίας

Ήταν ένα μαγικό Σαββατοκύριακο!
Σας ευχαριστούμε όλους/ες όσοι/ες ανταποκριθήκατε και το περάσαμε μαζί στο Παράρτημα Τριφυλίας – Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας και στο Eliopoulos Museum / Μουσείο Πάνου και Ηλία Ηλιόπουλου.
Ευχαριστούμε ακόμα μια φορά το μουσείο για τη συνεργασία και την φιλοξενία καθώς επίσης το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού – Network for Children’s Rights, και τη Μικρή Σελήνη για τη συνδιοργάνωση.

Ευχαριστούμε Αντώνης Παπαθεοδούλου – Antonis Papatheodoulou, Myrto Delivoria Painter & Illustrator, @panos Christodoulou, Κούλα Πανάγου, Μαριαννα Ψύχαλου, Αγγελική Ρουμελιωτου & Ζωή Κοσκινίδου για την παρουσία, το μοίρασμα, τα εργαστήρια.
Ευχαριστούμε Andriana Babali, Giorgis Christodoulou & Λαμπρινή Καρακώστα\Lamprini Karakosta που τραγουδήσατε για μας τα δικαιώματα των παιδιών. Οι φωνές σας μας ταξίδεψαν!
Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς μας
Ιδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, Βιβλιοπωλείο Αρχονταρίκι, Agrikies Country Retreat, Spyros Avrilionis, ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΡΑΘΟΠΟΛΗΣ, Μορφωτικός Σύλλογος Φιλιατρών Ο Πυρσός, Σύλλογος Φιλοπρόοδων Φιλιατρών – Filoproodoi Filiatron & Κόκκινη Αλεπού.

Εις το επανιδείν! 🙏💜

rewind #memories #children #rights #vivliothikitrifylias

Αφήστε μια απάντηση