You are currently viewing Χρήστος Βαλαβανίδης: «Πρωταγωνιστής έβγαλε το μόριό του και το ακούμπησε στα χέρια της συμπρωταγωνίστριάς του»

Χρήστος Βαλαβανίδης: «Πρωταγωνιστής έβγαλε το μόριό του και το ακούμπησε στα χέρια της συμπρωταγωνίστριάς του»

Ο Χρήστος Βαλαβανίδης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στους ηθοποιούς που κατηγορούνται για κακοποιητικές πράξεις.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό», αναφέρθηκε αρχικά, στον Γιώργο Κιμούλη και δήλωσε: «Έχει κακή συμπεριφορά. Τέτοια συμπεριφορά είχαν πολλοί σκηνοθέτες παλιά. Ήταν σχεδόν παράδοση, οι σκηνοθέτες να φέρονται αυταρχικά στους ηθοποιούς τους».Όσο για τον Πέτρο Φιλιππίδη, τόνισε πως είναι απαράδεκτος, καθώς «άφηνε αχαλίνωτη τη λίμπιντό του». «Είναι απαράδεκτος, γιατί έγινε παραβατικός.

Η αχαλίνωτη λίμπιντός του έφταιγε, δεν μπορούσε να τη συγκρατήσει. Την άφηνε ελεύθερη, γιατί νόμιζε ότι έχει το ελεύθερο να κάνει ό,τι θέλει», είπε.

Αποκάλυψε μάλιστα, κάτι για έναν ηθοποιό, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάσει. «Υπήρξε ηθοποιός, μέγας πρωταγωνιστής, που έβγαλε το μόριό του και το ακούμπησε στα χέρια της συμπρωταγωνίστριάς του, η οποία καθόταν με τα χέρια από πίσω. Πήγε και της το ακούμπησε», λέει ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια, μίλησε για τον Αλέξανδρο Ρήγα. «Είναι ένα ταλέντο μέτριο προς κακό. Σαν ηθοποιός είναι μέτριος, είναι επίσης και φάλτσος. Δεν μπορεί αυτός ο άνθρωπος να επιχειρεί να μάθει εμένα να τραγουδάω, με τόσες περγαμηνές στο τραγούδι», τόνισε.

Τέλος, απευθύνθηκε στον Παύλο Χαϊκάλη και τη στροφή του προς την αστρολογία. «Είναι ανοησίες αυτά Παύλο Χαϊκάλη, σύνελθε και γύρνα στο επάγγελμα. Είσαι πολύ καλός ηθοποιός, εξαιρετικός, αλλά στη ζωή είσαι λίγο χαζός. Είναι λίγο χαζός, δεν είναι ιδιαίτερα έξυπνος. Δεν έχουμε μιλήσει και ούτε θέλω», κατέληξε.

Πηγή Gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση