You are currently viewing Όταν η Εύα Καϊλή “προκαλούσε” με την life style ζωή της (φωτογραφίες)

Όταν η Εύα Καϊλή “προκαλούσε” με την life style ζωή της (φωτογραφίες)

Χαμό έχει προκαλέσει το QatarGate και η φερόμενη εμπλοκή της ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ και αντιπροέδρου του ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Εύας Καϊλή.

Στο απόγειο των εξελίξεων σήμερα, εκτός από την επίσημη σύλληψη και κράτηση της Θεσσαλονικιάς πολιτικού, είχαμε τη δέσμευση των περιουσιακών της στοιχείων στην Ελλάδα, τόσο της ίδιας όσο και συγγενών της.

Η Εύα Καϊλή, χωρίς καμιά αμφιβολία αποτελεί εκτός των άλλων, μια πολύ όμορφη παρουσία και μάλιστα έχει βγει η πιο όμορφη γυναίκα του Ευρωκοινοβουλίου.

Πάμε να θυμηθούμε δύο στιγμές που είχαν “προκαλέσει” πάταγο και είχαν γίνει viral, όχι για πολιτικούς λόγους.

Η πρώτη είναι η παρουσία της πρώην βουλευτή Θεσσαλονίκης με τον επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη.

Καταλαβαίνει κανείς πως μία πρώην βουλευτής και μάλιστα Θεσσαλονίκης ( όπου ο Σαββίδης εκείνη την περίοδο με την κάθοδοό του στην διοίκηση του ΠΑΟΚ, είχε και επιχειρηματικές δραστηριότητες με ξενοδοχεία, λιμάνια, ΣΕΚΑΠ κτλ) και νυν ευρωβουλευτής θα προκαλούσε σάλο να διασκεδάζει δίπλα στον ρωσοπόντιο επιχειρηματία, στα μπουζούκια, σε τραπέζι “πολλών χιλιάδων ευρώ”.

Σάλο είχε προκαλέσει στο παρελθόν και μια εμφάνιση της Εύας Καϊλή, τραβηγμένη από παπαράτσι, σε παραλία με see through μαγιό.

Η φωτογραφία είχε κυκλοφορήσει παντού και είχε τραβήξει τα βλέμματα, βοηθώντας στην δημοφιλία της νεαρής τότε και φερέλπιδας πολιτικού του ΠΑΣΟΚ

Αφήστε μια απάντηση