You are currently viewing Άκης Κατρίτσης: Ιεροσυλία Λεβεντάκη η επίκληση των θεσμών με κατηγορίες στην Αντιπολίτευση

Άκης Κατρίτσης: Ιεροσυλία Λεβεντάκη η επίκληση των θεσμών με κατηγορίες στην Αντιπολίτευση

Δείτε την ανακοίνωση του υποψήφιου δημάρχου Τριφυλίας κ Άκη Γ. Κατρίτση

ΑΚΗΣ Γ. ΚΑΤΡΙΤΣΗΣ: <<Ιεροσυλία Λεβεντάκη η επίκληση των θεσμών με κατηγορίες στην Αντιπολίτευση>>

Η δυσλειτουργία του Δήμου Τριφυλίας φέρει το ονοματεπώνυμο «Γεώργιος Λεβεντάκης»

Η θυμηδία που προκαλεί ο λεονταρισμός του κ. Λεβεντάκη, με την ενημερωτική επιστολή του για την σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας σε βάρος σύσσωμης της Αντιπολίτευσης του Δήμου μετατρέπεται σε αγανάκτηση και οργή γιατι «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης» που λέει ο λαός μας.

Εγκαλούνται οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι (του 73%) των δημοτών της Τριφυλίας ότι «χωρίς ίχνος ενσυναίσθησης επιμένουν να αδιαφορούν για το μέλλον και την τύχη αυτού του τόπου. Και να παίζουν, στις πλάτες όλων των Τριφύλιων συμπολιτών τους, τα μικροπολιτικά τους παιγνίδια». Για πολλοστή φορά προσβάλλει επικεφαλής παρατάξεων και δημοτικές & δημοτικούς συμβούλους με «νουθεσίες» όπως «ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους. Ας φανούν, έστω και για μία φορά, όχι «λίγοι» και ανεπαρκείς, αλλά αντάξιοι κάθε Τριφύλιου πολίτη, που τους εμπιστεύθηκε με την ψήφο του. Βάζοντας, όπως έχω ξαναπεί, σε δεύτερη μοίρα το «εγώ» τους και εκτελώντας το έργο τους, σωστά και υπεύθυνα, σεβόμενοι τους θεσμούς». Ο κήνσορας του «Μόνο εγώ μπορώ» κατηγορεί την Αντιπολίτευση για «εγώ». Τολμά να αρθρώνει λέξη για σεβασμό στους θεσμούς ο άνθρωπος που αποτελεί συνώνυμο της ασέβειας στους Δημοκρατικούς θεσμούς και το δημοτικό συμβούλιο.

Έχω τονίσει και επαναλαμβάνω ότι ύστερα από τριάμισι χρόνια Λεβεντάκη, ανομία, αδιαφάνεια, νοσηρότητα επικρατούν στο Δήμο Τριφυλίας. Ξεκίνησε με διώξεις, απειλές και τρομοκρατία σε υπαλλήλους, συνέχισε και εξακολουθεί με ψέματα, ύβρεις, απειλές, λεκτικούς τραμπουκισμούς σε δημοτικούς συμβούλους και επικεφαλής παρατάξεων. Του φταίνε όλοι οι άλλοι, εκτός από τον ίδιο που διοικεί. Η Δημοκρατία έχει καταλυθεί, ο διάλογος έχει καταργηθεί, η αντίθετη άποψη υβρίζεται και η κατάθεση πρότασης από πολίτες και δημοτικούς συμβούλους τραμπουκίζεται. Ο Δήμος Τριφυλίας έχει καταστεί ο πλέον ανυπόληπτος Δήμος.

Ποιος μιλάει, λοιπόν, για σεβασμό στους θεσμούς; Ποιος;

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας στις 4 Δεκεμβρίου 2019 ο τέως Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Κατσίβελας ρώτησε για την κατάσχεση αντιμισθίας του Δημάρχου και ο κ. Λεβεντάκης απάντησε «…όποιος τολμήσει θα του βγάλω το μάτι με πιρούνι σκουριασμένο και θα πάθει γάγγραινα».

Σε συνεδριάσεις του Δ.Σ. και σε ενημερωτικές επιστολές ο κ. Λεβεντάκης κατηγορεί την κα Χάιδω Παναγιωτοπούλου, ακόμα και για τη χροιά της φωνής της.

Σε συνεδριάσεις του Δ.Σ. και σε ενημερωτικές επιστολές ο κ. Λεβεντάκης κατηγορεί τον κ. Ευστάθιο Ανδρινόπουλο ότι «τράπηκε σε φυγή» από τη συνεργασία που είχαν, ότι «σήκωσε τα χέρια», «ποιος έχει επίπεδο…» κ.α., προσβλητικά για έναν απόστρατο και άνθρωπο που υπηρετεί την αυτοδιοίκηση από το 2011.

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας στις 19 Απριλίου 2022, Μεγάλη Τρίτη, οπότε στις εκκλησίες ψάλλεται το Τροπάριο της Κασσιανής, αποχώρησε λέγοντας “έχω ραντεβού με την Κασσιανή”.

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας στις 3 Μαΐου 2022 ο κ. Λεβεντάκης επιτέθηκε προσωπικά στον κ. Σαράντο Κουκούμη για κατάστημα που είχε συγγενικό του πρόσωπο.

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας στις 27 Ιανουαρίου 2023 ο κ. Λεβεντάκης εκστόμισε την, έμμεση ή άμεση, απειλή ( ; ) στον κ. Δημήτρη Δριμή, ότι «Απορώ που έχετε και κάποιους ανθρώπους δίπλα που σας καλύπτουν στα Φιλιατρά γιατι ορισμένοι είναι έτοιμοι να σας αρπάξουν και να σας στείλουνε στο Κοπανάκι με καρότσι».

Με τέτοιες εκφράσεις, τέτοιο ύφος, τέτοια αντίληψη πως είναι δυνατόν να επιτευχθεί σύμπνοια, σύνθεση, σύγκλιση, που είναι απαραίτητες, για λήψη αποφάσεων;

Συνάδουν αυτά με πρόσωπο που σέβεται τους θεσμούς; Συνάδουν αυτά σε εκλεγμένο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης; Περιποιούν τιμή αυτά για Δήμαρχο; Περιποιούν τιμή για τους δημότες και την ίδια τη Δημοκρατία;

Έχουν συμβεί αυτά σε άλλον Δήμο της επικράτειας κατά την τρέχουσα περίοδο; Πουθενά.

Συνιστά ιεροσυλία να επικαλείται σεβασμό στους θεσμούς ο άνθρωπος που έχει, όχι απλώς καταρρακώσει αλλά, καταλύσει τους Δημοκρατικούς θεσμούς.

Η δυσλειτουργία στο Δήμο Τριφυλίας προκαλείται από τις εμμονές και την αλαζονεία του και φέρει αποκλειστικά το ονοματεπώνυμο «Γεώργιος Λεβεντάκης».

Ευτυχώς για τον Δήμο Τριφυλίας πλησιάζει η ώρα που ο λαός της θα δώσει στον απερχόμενο Δήμαρχο την απάντηση που του αξίζει στην κάλπη…

ΑΚΗΣ Γ. ΚΑΤΡΙΤΣΗΣ

Υπ. Δήμαρχος Τριφυλίας

Αφήστε μια απάντηση