You are currently viewing Αμίλητη η 29χρονη που έπνιξε το βρέφος στον Αλιάκμονα: «Το μωράκι δεν το λυπήθηκες;»

Αμίλητη η 29χρονη που έπνιξε το βρέφος στον Αλιάκμονα: «Το μωράκι δεν το λυπήθηκες;»

Με σκυμμένο κεφάλι και χωρίς να πει το παραμικρό βγήκε από τον εισαγγελέα της Βέροιας, η 29χρονη που πέταξε το 11 μηνών παιδί της στον Αλιάκμονα.

Σκυφτή, χωρίς να κάνει δηλώσεις βγήκε από τον εισαγγελέα η 29χρονη μητέρα στη Βέροια που φέρεται να ομολόγησε ότι πέταξε στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς το 11 μηνών κοριτσάκι της.Έξω την περίμεναν οι δημοσιογράφοι που την ρωτούσαν «γιατί σκότωσε το παιδί της». Μάλιστα, κάποιος της είπε: «Το μωράκι δεν το λυπήθηκες;».

Σύμφωνα με πληροφορίες η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ασφυκτικό θάνατο μέσα το νερό. Το μωρό δεν έφερε σημάδια κακοποίησης. Η 29χρονη, η οποία αρνείται τις κατηγορίες ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη (4/1). «Δεν σκότωσα εγώ το παιδί, έμαθα ότι κατέληξε», είπε στον ανακριτή και τον εισαγγελέα.

Η μητέρα φέρεται να έφυγε με ταξί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς μαζί με το παιδάκι της από το σπίτι όπου διαμένει με τη μητέρα της, τον παππού και τον αδερφό της. Λίγες ώρες αργότερα επέστρεψε στο σπίτι πάλι με ταξί και χωρίς το παιδί, με αποτέλεσμα οι δικοί της να προχωρήσουν σε καταγγελία στην Ελληνική Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν τις έρευνες, μετά από υπόδειξη της ίδιας της 29χρονης, και το μωρό βρέθηκε τελικά νεκρό σε μία όχθη της τεχνητής λίμνης. Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας συνέλαβαν τη μητέρα, η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρικές κλινικές.Σημειώνεται ότι η 29χρονη που μένει στον Σταυρό Αλεξάνδρειας φαίνεται πως το προηγούμενο διάστημα είχε διαμάχη με τον πατέρα του παιδιού, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες ντόπιων κατοίκων προσπαθούσε να πάρει την επιμέλεια του βρέφους.

πηγή gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση