You are currently viewing Γαργαλιάνοι: Επικίνδυνος κώνος στη μέση μέση του δρόμου της εισόδου της πόλης

Γαργαλιάνοι: Επικίνδυνος κώνος στη μέση μέση του δρόμου της εισόδου της πόλης

Ένας κώνος που έχει τοποθετηθεί πάνω σε βαθιά τρύπα της ασφάλτου στην είσοδο των Γαργαλιάνων, δημιουργεί πρόβλημα στη διέλευση των αυτοκινήτων

Δεν είναι γνωστό ποιός έχει τοποθετήσει τον κώνο εκεί, αν πρόκειται για τη τροχαία, την δημοτική αρχή ή κάποιον ιδιώτη που πήρε πρωτοβουλία, αλλά είναι σε σημείο που του δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα.

Στο σημείο εκείνο βέβαια, υπάρχει μεγάλη τρύπα στην άσφαλτο, η οποία είναι βαθιά και μπορεί να προκαλέσει ζημιά στα οχήματα, όμως ο κώνος που υπάρχει εκεί τουλάχιστον επικίνδυνος μπορεί να χαρακτηριστεί, ειδικά για το ρεύμα της καθόδου, αφού βρίσκεται ξαφνικά μπροστά στο οδηγό, έπειτα από κλειστή στροφή.

Ήδη σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TTV , οδηγοί έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα, όταν κατεβαίνοντας το δρόμο, συνάντησαν ξαφνικά μπροστά τους τον κώνο και αυτοκίνητα από το αντίθετο ρεύμα, χρειάστηκε να πραγματοποιήσουν επικίνδυνους ελιγμούς, με αποτέλεσμα παρολίγον να σημειωθούν ατυχήματα.

Φυσικά και η μόνη λύση, είναι να διορθωθεί στο σημείο αυτό η άσφαλτος και να αποκατασταθεί η ομαλή κυκλοφορία του δρόμου.

Αφήστε μια απάντηση