You are currently viewing Γαργαλιάνοι: Ταφόπλακα για την ανάπλαση της πλατείας

Γαργαλιάνοι: Ταφόπλακα για την ανάπλαση της πλατείας

Για μικροπολιτικά παιχνίδια και για χρήματα που χάθηκαν, με ευθύνη της αντιπολίτευσης, έκανε λόγο ο δήμαρχος Τριφυλίας κ. Γιώργος Λεβεντάκης

Σε ανοιχτή συνέντευξη τύπου που έδωσε ο δήμαρχος Τριφυλίας κ. Γιώργος Λεβεντάκης, ενημέρωσε τα ΜΜΕ της περιοχής καθώς και τους πολίτες , πως η προγραμματισμένη ανάπλαση της πλατείας Γαργαλιάνων, μέσω του πράσινου ταμείου, τίθεται εκτός του τεχνικού σχεδίου του δήμου Τριφυλίας.

Ο κύριος Λεβεντάκης, μίλησε για μεγάλο πόλεμο τον οποίο δέχεται από την αντιπολίτευση, η οποία εκμεταλλεύεται την ισχύουσα κατάσταση του Καλλικράτη, με την απλή αναλογική.

Μάλιστα έκανε λόγο για απειλή, ότι αν δεν βγει το έργο από το τεχνικό σχέδιο του δήμου, δεν θα ψηφιστεί ο προϋπολογισμός του Δήμου από την αντιπολίτευση, κάτι το οποίο σημαίνει ότι δεν θα εγκριθεί.

Ο δήμαρχος Τριφυλίας, τόνισε επίσης, ότι τα χρήματα χάνονται και δεν θα “πέσουν” στη πόλη των Γαργαλιάνων, αφού διατίθενται για το συγκεκριμένο έργο από το πράσινο ταμείο, ρίχνοντας τα βέλη του στην αντιπολίτευση για ανεύθυνη στάση και μικροπολιτικά παιχνίδια.

Δείτε το βίντεο:

Αφήστε μια απάντηση