You are currently viewing Γεωργιάδης: Αν έλεγε ο Καραμανλής ότι υπάρχει πρόβλημα στα τρένα, δεν θα έμπαινε κανείς

Γεωργιάδης: Αν έλεγε ο Καραμανλής ότι υπάρχει πρόβλημα στα τρένα, δεν θα έμπαινε κανείς

Ρεσιτάλ κυνισμού και ωμή παραδοχή πολιτικής ανευθυνότητας από τον Άδωνη Γεωργιάδη με φόντο το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη και τα όσα έλεγε πριν απ’ αυτό ο Κώστας Καραμανλής.

Με τον πλέον κυνικό τρόπο ο Άδωνις Γεωργιάδης, μάλλον στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί τον Κώστα Καραμανλή ο οποίος παραιτήθηκε υπό το βάρος της ευθύνης για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, δήλωσε πως δεν είναι δυνατόν να πει ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών ότι υπάρχει πρόβλημα στα τρένα γιατί έτσι δεν θα μπει άνθρωπος την επόμενη στα τρένα!

«Είσαι ο υπουργός Μεταφορών. Μπορείς να πας στη Βουλή και να πεις «ναι, έχουμε πρόβλημα ασφάλειας στα τρένα»; Αν το πεις αυτό δεν θα μπει άνθρωπος αύριο στο τρένο. {…} Είναι πιθανόν ο υπουργός να σκέφτηκε, είναι πιθανόν, ότι εγώ, σαν υπουργός Μεταφορών, αν βγω να πω ότι έχουμε πρόβλημα ασφάλειας στα τρένα, αύριο δεν θα λειτουργούν τα τρένα στην Ελλάδα», είπε ευθαρσώς στον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων σε μία ωμή παραδοχή πολιτικής ανευθυνότητας.

Η συζήτηση στο πάνελ έγινε στον απόηχο των δηλώσεων του Κώστα Καραμανλή στη Βουλή, λίγες μέρες πριν το δυστύχημα, που έλεγε ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα στην ασφάλεια των τρένων, εξαπολύοντας μάλιστα επίθεση στον Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ που είχε καταθέσει σχετική ερώτηση.

πηγή ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση