You are currently viewing Γιώργος Λεβεντάκης: Κατάθεση φακέλου για την αντικατάσταση του δικτύου υδραγωγείου

Γιώργος Λεβεντάκης: Κατάθεση φακέλου για την αντικατάσταση του δικτύου υδραγωγείου

Δείτε την ενημερωτική επιστολή του δημάρχου Τριφυλίας κ Γιώργου Λεβεντάκη.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Κατέθεσα σήμερα, στο Ελεγκτικό Συνέδριο, για προσυμβατικό έλεγχο, τον φάκελο του έργου: ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ «ΚΑΠΕΤΑΝ ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ», έτσι ώστε, μετά από αυτόν, να ακολουθήσουν η υπογραφή της σύμβασης και η έναρξη των εργασιών.

Μαζί μου, βρισκόταν και ο Ειδικός Συνεργάτης του Δήμου Τριφυλίας, δικηγόρος κ. Νίκος Αγγελόπουλος.

Πρόκειται για ένα έργο πνοής, με την υλοποίηση του οποίου θα δοθεί οριστική λύση στο σοβαρό πρόβλημα υδροδότησης και επάρκειας ύδατος, που αντιμετωπίζουν τόσο η Δ.Κ. Γαργαλιάνων, όσο και Τοπικές Κοινότητες της Δ.Ε. Γαργαλιάνων.

Με την αντικατάσταση του κεντρικού αγωγού του δικτύου ύδρευσης, έκτασης πενήντα (50) χιλιομέτρων, από το Παλαιό Λουτρό (Αλικοντούζι) μέχρι και την πόλη των Γαργαλιάνων, θα αντικατασταθούν και οι σωλήνες αμιάντου του δικτύου, υλικού που θεωρείται «ακατάλληλο», κάτι που, από πολλά χρόνια πριν, θα έπρεπε να είχε συμβεί.

Ένα έργο που, για κάποιους, φάνταζε μακρινό όνειρο, μέχρι χθες, επί των ημερών μας και εντός των προσεχών μηνών, θα αποτελεί πλέον πραγματικότητα.

Με τη βοήθεια και του Προέδρου του Συνδέσμου Ύδρευσης «ΚΑΠΕΤΑΝ ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ», κ. Χαραλάμπους Αυρηλιώνη (Προέδρου του Δ.Σ. Τριφυλίας), που ήταν σημαντική.

Ο Δήμος Τριφυλίας, με έργα προτεραιότητας και ουσιαστικές παρεμβάσεις, συνεχίζει την προσπάθειά του, για αναβάθμιση των υπηρεσιών, που παρέχει προς τους πολίτες του, με σκοπό την βελτίωση της καθημερινότητάς τους.

Γιατί…

Κύριο μέλημά μας ήταν, είναι και, φυσικά, θα εξακολουθήσει να είναι, η ΑΝΟΔΟΣ της Τριφυλίας.

Και συνεχίζουμε…

Ο δήμαρχος Τριφυλίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ

Αφήστε μια απάντηση