You are currently viewing Γ. Λεβεντάκης: Δεν σταματάει να ανακοινώνει υποψηφίους

Γ. Λεβεντάκης: Δεν σταματάει να ανακοινώνει υποψηφίους

Επίδειξη δύναμης κάνει τις τελευταίες μέρες ο δήμαρχος Τριφυλίας κ. Γιώργος Λεβεντάκης, αφού ανακοινώνει συνεχώς καινούργιους υποψηφίους για τον συνδιασμό του

Παρότι οι εθνικές εκλογές ολοκληρώθηκαν κατά το ήμισυ και ενώ έχουμε μπροστά μας σχεδόν πέντε μήνες, για τις δημοτικές εκλογές, ο δήμαρχος Τριφυλίας κ. Γιώργος Λεβεντάκης, ανακοινώνει καθημερινά νέους υποψήφιους για τον συνδιασμό του, καθώς έχει δηλώσει, ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας.

Υπενθυμίζουμε ότι η στελέχωση των ψηφοδελτίων, δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθώς με το νέο εκλογικό νόμο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, οι υποψήφιοι για τις κοινότητες εισέρχονται και στελεχώνουν, το ψηφοδέλτιο του υποψηφίου δημάρχου.

Αυτό προσδίδει έναν έξτρα πονοκέφαλο, αφού κάθε υποψήφιος δήμαρχος, θα χρειαστεί κάτι λιγότερο από διακόσιους υποψηφίους για τον δήμο της Τριφυλίας.

Έτσι λοιπόν σίγουρα, οι κινήσεις του Γιώργου Λεβεντάκη, είναι μια επίδειξη δύναμης προς τους αντιπάλους του, μην ξεχνάμε βέβαια πως ο χρόνος που μένει είναι αρκετός και μπορεί να δούμε πολλές ανατροπές.

Αφήστε μια απάντηση