You are currently viewing Δημ. Δριμής: Μαύρα σκοτάδια, εικόνες πλήρους εγκατάλειψης

Δημ. Δριμής: Μαύρα σκοτάδια, εικόνες πλήρους εγκατάλειψης

Τα φώτα στη διασταύρωση του Κοπανακίου, επί του εθνικού δρόμου Καλαμάτας –Πύργου, παραμένουν σβηστά. Έναν και πλέον χρόνο τώρα είτε θα είναι πλήρως σβηστά, είτε θα είναι σβηστό το τμήμα προς την Καλαμάτα, είτε το τμήμα προς Κυπαρισσία.

Ποτέ σε πλήρη λειτουργία και ποτέ όλα τα φώτα, έστω του ενός τμήματος αναμμένα. Με ό,τι αυτό σημαίνει ως προς την εικόνα του χωριού και την ασφάλεια των διερχομένων αυτοκινήτων και κατοίκων.

Από τον Οκτώβριο του 2010 υπάρχει αναμονή για τοποθέτηση φωτιστικού στύλου στην κεντρική πλατεία Κοπανακίου. Φωτιστικός στύλος ακόμα να τοποθετηθεί.


Από το Καλοκαίρι του 2010 παραμένουν χωρίς φωτιστικούς στύλους οι δύο αναμονές στο πεζοδρόμιο, που χωρίζει το γήπεδο ποδοσφαίρου και τον εθνικό δρόμο. Διπλά φωτιστικά, προς την πλευρά του δρόμου και προς την πλευρά του γηπέδου, θα είχαν λύσει προβλήματα ασφάλειας και λειτουργίας του γηπέδου.


Από το 2016, ως αποτέλεσμα τροχαίου έσπασε και απομακρύνθηκε ο φωτιστικός στύλος στον κεντρικό δρόμο του Κοπανακίου. Ακόμα να αποκατασταθεί, με ό,τι κινδύνους εγκυμονεί η απουσία του.


Τα περισσότερα δε φώτα του κεντρικού δρόμου και της πλατείας σβηστά. Τα ίδια και στους υπόλοιπους οικισμούς της ΔΕ Αετού.
Κι ας έγινε προμήθεια 99.000,00 ευρώ, για υλικά δημοτικού φωτισμού στις ΔΕ Αετού, Αυλώνος, Κυπαρισσίας έτους 2022.

ΕΡΩΤΗΜΑ:
ΠΟΙΟΝ ΜΗΝΑ, ΠΟΙΟΥ ΠΙΘΑΝΟΥ ΕΤΟΥΣ να περιμένουμε να τοποθετηθούν τα φωτιστικά, αλλά και να αντικατασταθούν οι καμένες λάμπες;
Ή μήπως ενοχλεί το ΦΩΣ;

Αφήστε μια απάντηση