You are currently viewing ”Διαδικτυακή” αντιπαράθεση Λεβεντάκη-Κυριακουλόπουλου για τις ασφαλτοστρώσεις

”Διαδικτυακή” αντιπαράθεση Λεβεντάκη-Κυριακουλόπουλου για τις ασφαλτοστρώσεις

Διαδικτυακή αντιπαράθεση είχαν χθες το βράδυ, ο δήμαρχος Τριφυλίας κ. Γιώργος Λεβεντάκης και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος του δημ. συμβ. Τριφυλίας κ. Καλλίνικος Κυριακουλόπουλος , κάτω από δημοσίευση του δεύτερου (όπως διαβάσατε στο TTV )

με αφορμή τις εργασίες ασφαλτόστρωσης σε σημεία των Γαργαλιάνων.

Κάτω από τη δεύτερη δημοσίευση, ο κ Λεβεντάκης σχολίασε από τον προσωπικό του λογαριασμό, με τον κ. Κυριακουλόπουλο φυσικά να απαντά

Ενώ αργότερα ο κύριος Κυριακουλόπουλος, ο οποίος έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος, αντιπρόεδρος του Δ.Σ Τριφυλίας, αλλά και πρόεδρος του συνδέσμου Ύδρευσης, επανήλθε με ανάρτηση στην οποία, παρουσίαζε το έργο του κατά την διάρκεια που ασχολήθηκε με τα κοινά, συνάπτοντας και διάφορες αποφάσεις που έχει υπογράψει, μελέτες και δημοσιεύματα από τον τύπο της εποχής

Η ανάρτηση του κ. Κυριακουλόπουλου ήταν η εξής :

Επί των ημερών μου (2έτη ) ως πρόεδρος του συνδέσμου Ύδρευσης κύριε Δήμαρχε Τριφυλίας τουλάχιστον φρόντισα να έχουμε νερό ,όπως και είχαμε για τα χρόνια που ήμουν στην προεδρεία.

Εξασφάλισα την οικονομική βιωσιμότητα του για να λειτουργεί, θέσπισα κανονισμό λειτουργίας και πήρα στον σύνδεσμο την μελέτη για την αντικατάσταση του αγωγού που μέχρι να αναλάβω ούτε καν γνώριζαν που ήταν για να μας λέτε εσείς τώρα ότι εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ, ακόμη για μελέτη θα ψάχνατε. Επειδή μου ζητήσατε καλλιτεχνική φωτογραφία.

Αφήστε μια απάντηση