You are currently viewing Διον. Καραβίτης: Προσπάθεια δημοτικών συμβούλων και αντιδημάρχων να υφαρπάξουν υπογραφές για την πλατεία

Διον. Καραβίτης: Προσπάθεια δημοτικών συμβούλων και αντιδημάρχων να υφαρπάξουν υπογραφές για την πλατεία

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου της κοινότητας Φιλιατρών, Διονύσης Καραβίτης, με αναφορά στην ανάπλαση της πλατείας της πόλης.

Δείτε την ανακοίνωση:

Με μεγάλη μου λύπη διαπιστώνω τις τελευταίες ημέρες πως η δημοτική και περιφερειακή αρχή δεν αλλάζει ούτε μυαλά ούτε φιλοσοφία.

   Τις τελευταίες μέρες γίνεται προσπάθεια μέσω αντιδημαρχων και ειδικών συμβούλων να υφαρπαξουν υπογραφές υπέρ της ανάπλασης της πλατείας. Το ερώτημα είναι το εξής :Με ποια στοιχεία; Χωρίς μελέτη, χωρίς σχέδιο; Σε ένα λευκό χαρτί και με κάτοψη της πλατείας όπως είναι σήμερα; Υποτιμάτε τη νοημοσύνη των πολιτών! Δυστυχώς δεν βάλατε μυαλό μετά από δύο αρνησεις του τμήματος νεοτερων μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού και αντί να αποφασίσετε επιτέλους να ενημερώσετε την τοπική κοινωνία, το Δημοτικό συμβούλιο, το Τοπικό συμβούλιο για τα σχέδιά σας, προσπαθείτε να τα υλοποιήσετε εν κρυπτό.

  Τα Φιλιατρά έχουν τεράστιες ανάγκες και όχι 3.286.000 χρειάζονται αλλά πολλά περισσότερα. Η βραβευμένη πλατεία μας χρειάζεται απλές και στοχευμενες επεμβάσεις ώστε να αναδειχτεί η ομορφιά της και η ιστορία της.

 Ο πρόεδρος της κοινότητας Φιλιατρών,

Καραβιτης Διονύσης 

Αφήστε μια απάντηση