You are currently viewing Εγκαίνια σήμερα για το πολιτικό γραφείο του Μανώλη Χριστοδουλάκη

Εγκαίνια σήμερα για το πολιτικό γραφείο του Μανώλη Χριστοδουλάκη

Σήμερα Τετάρτη και ώρα 7.00 το απόγευμα, στην οδό Μουστακάτου 6 και Πάρνηθος, στις Αχαρνές, εγκαινιάζει το πρώτο πολιτικό του γραφείο, ο πρώην γραμματέας της κεντρικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και υποψήφιος βουλευτής ανατολικής Αττικής Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, αποτελεί έναν από τους πιο φερέλπιδες πολιτικούς της νέας γενιάς του ΠΑΣΟΚ, που ήδη στα 31 του χρόνια, πιστώνεται μεγάλο πολιτικό και κομματικό έργο (σαν γραμματέας της ΚΠΕ) αλλά και μέλλον, αφού είναι πολύ δημοφιλής στης τάξεις του ΠΑΣΟΚ, τόσο στην νέα γενιά που εκπροσωπεί, όσο και στην “παλαιά φρουρά”.

λίγα λόγια για τον Μανώλη Χριστοδουλάκη από το βιογραφικό του, όπως θα το βρείτε στην προσωπική του ιστοσελίδα www.manolischristodoulakis.gr

Γεννήθηκα στις 11 Μαρτίου του 1991 στην Αθήνα.

Πήγα σχολείο στο Μαρούσι, όπου αποφοίτησα το 2008 με γενικό βαθμό πρόσβασης 19,72, με την Υποτροφία «EUROBANK EFG Ανώτερου βαθμού πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση» και Τιμητικό Έπαινο από τη Νομαρχία Αθηνών.

Με 19.776 μόρια μπήκα 7ος στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου το 2013, με κατεύθυνση το Λογισμικό, τα Υπολογιστικά Συστήματα και τη Βιοϊατρική, με τελικό βαθμό 9,12/10. Η Διπλωματική μου Εργασία στο Εργαστήριο Βιοϊατρικής Τεχνολογίας με θέμα “Σχεδιασμός & Υλοποίηση Ολοκληρωμένου Ηλεκτρονικού Φάκελου Υγείας Ασθενούς για Κατανεμημένα Ιατρικά Πληροφοριακά Συστήματα Νοσοκομείων Βασισμένου στις Τεχνολογίες WEB”.

Στη διάρκεια των σπουδών μου διετέλεσα Γραμματέας της ΠΑΣΠ ΗΜΜΥ από το 2010 μέχρι το 2013 και Γραμματέας της ΠΑΣΠ ΕΜΠ από το 2011 μέχρι το 2013. Παράλληλα, διετέλεσα μέλος της Συγκλήτου του ΕΜΠ, μέλος του Δ.Σ. της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και εκπρόσωπος της Γενικής Συνέλευσης Τμήματος.

Από το 2010 μέχρι το 2013 είχα παράλληλη ενασχόληση – με τη μορφή πρακτικής άσκησης – σε συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα υλοποίησης ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων νοσηλευτικών μονάδων, ανάπτυξης συστήματος κωδικοποιησης ΚΕΝ/DRG για το ΕΣΥ, μελέτης ευρωπαϊκής και εθνικής νομοθεσίας για μεταμοσχεύσεις και δωρεές οργάνων, ανάπτυξης του Εθνικού Αρχείου Νεοπλασιών, συστημάτων Τηλεϊατρικής παρακολούθησης και καθορισμού προδιαγραφών για το esy.net.

Το 2013 ξεκίνησα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο London School of Economics, με τίτλο «Πολιτικές Επιστήμες και Πολιτική Οικονομία», τις οποίες ολοκλήρωσα το 2014 με «Distinction». Η Διπλωματική μου Εργασία είχε τίτλο «Η αποτελεσματικότητα της συγχώνευσης των Ελληνικών Δήμων ως προς τα δημοσιονομικά τους μεγέθη: Η μεταρρύθμιση του «Καλλικράτη»» (“The effectiveness of the merger reform on the financial measures of Greek Municipalities: The “Kallikratis” Reform”).

Από τον Σεπτέμβριο του 2014 μέχρι τον Ιούνιο του 2015 υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία.

Από τον Ιούνιο του 2015 εργάζομαι στην Datamed SA, αρχικά ως Project Manager σε έργα Ιατρικής Πληροφορικής (ΟΠΣΥ Πελοποννήσου, Β’ Αττικής, Στρατιωτικών Νοσοκομείων, Εθνικό Σύστημα Υγείας Κύπρου, Ψηφιοποίηση ΠΦΥ ΗΔΙΚΑ, Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων, Εθνικό Μητρώο Παχυσαρκίας, Τηλεϊατρική Υποστήριξη, Εθνικό Σύστημα Αιμοδοσίας Κύπρου), από το 2017 ως Project Office Director, και από τον Απρίλιο του 2018 ως Αντιπρόεδρος της εταιρίας και Σύμβουλος Διοίκησης, με αντικείμενο τις διεθνείς συνεργασίες και τη δραστηριότητα της εκτός Ελλάδας.

Από το 2017, είμαι Υποψήφιος Διδάκτωρ στη Βιοϊατρική Τεχνολογία και τις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Υγείας στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, με αντικείμενο διατριβής «Μοντέλο ψηφιοποίησης της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ελλάδα».

Από τον Απρίλιο του 2018, είμαι Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, έχοντας την τιμή στο Έκτακτο Συνέδριο του Μαρτίου του 2019 να εκλεγώ πρώτος στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή και στη συνέχεια εκ νέου Γραμματέας. Στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου του 2019 συμμετείχα στην τελευταία τιμητική θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Κινήματος Αλλαγής. Από το Νοέμβριο του 2019 διατελώ και Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, σε συνέχεια των αποφάσεων του Έκτακτου Συνεδρίου του.

 

Αφήστε μια απάντηση