You are currently viewing Ενημέρωση για τα αρδευτικά δίκτυα στον δρόμο Γαργαλιάνοι – Φιλιατρά

Ενημέρωση για τα αρδευτικά δίκτυα στον δρόμο Γαργαλιάνοι – Φιλιατρά

Ο Αγροτικός Σύλλογος Γαργαλιάνων και το τοπικό συμβούλιο Γαργαλιάνων, ενημερώνει τους πολίτες των οποίων, οι γεωτρήσεις και τα αρδευτικα δίκτυα έχουν κοπεί από τις εργασίες στον δρόμο Γαργαλιάνοι Φιλιατρά, πως πρέπει να στείλουν εκπρόσωπο εάν πρόκειται για ομαδική ή να παραστούν οι ίδιοι, εάν πρόκειται για ατομική γεώτρηση, στον αρμόδιο υπάλληλο του έργου.

Σκοπός είναι να δημιουργηθεί εκ νέου το αρδευτικό δίκτυο έτσι ώστε τον επόμενο μήνα να προχωρήσει η αποκατάσταση του. Οσοι έρθουν σε επαφή με τον αρμόδιο υπάλληλο θα πρέπει να έχουν καλή γνώση των δικτύων.

Τηλέφωνο υπεύθυνου υπαλλήλου:

Έξαρχος Γιάννης 690 707 0236

Η συνάντηση του αγροτικού συλλόγου με τους αρμόδιους φορείς

Συνάντηση είχε σήμερα ο αγροτικός σύλλογος και οι αγρότες με τον υπάλληλο του εργολάβου και άνθρωπο της περιφέρειας για το θέμα των αρδευτικών δικτύων.

Η περιφέρεια τόνισε πως τις επόμενες μέρες, θα υπάρξει έγκριση της αύξησης του κονδυλίου για το δρόμο, έτσι ώστε να περιλαμβάνει και την επιδιόρθωση του αδτευγικου δικτύου που έχει χαλάσει.

Ο υπάλληλος του εργολάβου ενημέρωσε τους αγρότες, πως όταν εγκριθεί το κονδύλιο και εφόσον οι αγρότες τον βοηθήσουν με τη καταγραφή, σε περίπου ένα μήνα θα έχει επιδιορθωσει το αρδευτικό δίκτυο.

Αφήστε μια απάντηση