You are currently viewing Καλαμάτα: Ανήλικοι επιτέθηκαν σε συνομήλικούς τους και τους έστειλαν στο νοσοκομείο

Καλαμάτα: Ανήλικοι επιτέθηκαν σε συνομήλικούς τους και τους έστειλαν στο νοσοκομείο

Τα περιστατικά βίας και ξυλοδαρμών στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, δείχνουν να μην έχουν τέλος

νέο περιστατικό βίας σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Καλαμάτα, όταν δύο ανήλικοι δέχθηκαν άγρια επίθεση από παρέα ανηλίκων ίδιας ηλικίας με αποτέλεσμα να εισαχθούν στο νοσοκομείο της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας με βαρύτατα τραύματα.

Η Αστυνομία, συνέλαβε τους δράστες, όπου σύμφωνα με πληροφορίες αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι να πραγματοποιηθεί το δικαστήριο.

Εξιτήριο πήρε ο 16χρονος, που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού.

Τα προηγούμενα περιστατικά

Το παραπάνω περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά από ανάλογα συμβάντα τον τελευταίο καιρό, με την τοπική κοινωνία να έχει θορυβηθεί από τα απανωτά κρούσματα βίας από ανήλικους, καθώς το φαινόμενο φαίνεται να παρουσιάζει έξαρση τον τελευταίο καιρό.

Πριν λίγες μέρες είχε προηγηθεί παρόμοιο περιστατικό, όπου ένας 15χρονος μαχαίρωσε 28χρονο με σουγιά, έπειτα από καβγά που προηγήθηκε μεταξύ τους.

Εκτός από τον 15χρονο, που προφυλακίστηκε, κατηγορούνται ότι συμμετείχαν στη συμπλοκή ένας 18χρονος και ένας 21χρονος, οι οποίοι συνελήφθησαν και αφέθηκαν ελεύθεροι..

Στα μέσα Απριλίου ομάδα περίπου 15 ανηλίκων ξυλοκόπησαν στη μέση του δρόμου έναν 35χρονο.

Οι νεαροί άρχισαν να παρενοχλούν τον 35χρονο που έφευγε από νυχτερινό μαγαζί της περιοχής, και η κατάσταση ξέφυγε όταν άρχισαν να τον χτυπούν.

πηγή anagnostis.org

Αφήστε μια απάντηση