You are currently viewing «Κιβωτός του Κόσμου»: Καταγγελία και για άγριους ξυλοδαρμούς

«Κιβωτός του Κόσμου»: Καταγγελία και για άγριους ξυλοδαρμούς

Γνώση, αλλά και συμμετοχή σε βίαιες πράξεις και ξυλοδαρμούς, λένε οι πληροφορίες του protothema.gr πως είχαν δύο ακόμη άτομα  της δομής «Κιβωτός του Κόσμου», που ήταν κοντά στο στέλεχος που καταγγέλλει ο 19χρονος ότι ασελγούσε σε βάρος του για δύο ολόκληρα χρόνια.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρχαν και άλλα παιδιά που ζούσαν τον εφιάλτη κλειδωμένα σε δωμάτια και τιμωρούνταν με άγριους ξυλοδαρμούς. Στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, όπως αποκάλυψε το protothema.gr, ο 19χρονος ανέφερε πως ένας φίλος του, του είπε ότι δύο άτομα που κατονόμασε, τον χτυπούσαν με ένα σίδερο στα καλάμια των ποδιών του, μέχρι που μάτωσε.

Τις εντολές για τον άγριο ξυλοδαρμό τις έδινε το στέλεχος που καταγγέλλεται για ασέλγεια.

Οι αστυνομικοί αναμένεται να καλέσουν για κατάθεση και το συγκεκριμένο παιδί, ενώ στη συνέχεια, λένε οι ίδιες πηγές, θα ακολουθήσουν άλλα τέσσερα άτομα που φιλοξενούνταν στη δομή, όπου φέρεται, σύμφωνα με την καταγγελία του 19χρονου, να μεταφέρθηκαν από τη δομή της Καλαμάτας στην Αθήνα και για ενα μήνα να τους είχαν κλειδωμένους σε δωμάτια και να τους χτυπούσαν καθημερινά, παρουσία του στελέχους που καταγγέλλεται.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση είναι καταιγιστικές και αναμένεται πολλά παιδιά που φιλοξενούνταν στις δομές να περάσουν ένα-ένα τα γραφεία του Ανηλίκων για κατάθεση.

πηγή protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση