You are currently viewing Κυπαρισσία: Διοργανώνεται το πρώτο πανελλήνιο συνέδριο αθλητικής οδοντιατρικής

Κυπαρισσία: Διοργανώνεται το πρώτο πανελλήνιο συνέδριο αθλητικής οδοντιατρικής

Στην Κυπαρισσία Παρασκευή 8, Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023 θα λάβει χώρα το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αθλητικής Οδοντιατρικής

Το συνέδριο συνδιοργανώνουν η EEAΘΛO, O.Σ.MEΣΣHNIAΣ, O.Σ.APKAΔIAΣ, ο  Δήμος Τριφυλίας και η Περιφέρεια Πελοποννήσου στο αμφιθέατρο AΛEKOΣ ΠAΠAΔOΠOYΛOΣ. Στα πλαίσια του συνεδρίου έχουν προγραμματιστεί παράλληλες δράσεις.

1) Eνημέρωση κοινού στις 11.30 π.μ. το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα του Δ.Σ. του Δήμου Τριφυλίας στην Κυπαρισσία. Η θεματολογία θα περιλαμβάνει διαστροφή και στοματική υγεία αθλητών και αθλητικούς νάρθηκες.

2) Το Σάββατο στις 6μ.μ. στην παραλία του Άη Λαγούδη στην Κυπαρισσία θα γίνει αγώνας δρόμου 4χλμ και 1 χλμ για τα παιδιά. Στα παιδιά θα δοθούν οδοντόκρεμες και οδοντόβουρτσες. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Δηλώσεις συμμετοχής στην παραλία του Άη Λαγούδη 3.00-5.30 μ.μ. το Σάββατο και στο συνεδριακό κέντρο Αλέκος Παπαδόπουλος έως τις 5.30μ.μ.

3) Το Σάββατο στις 7.30μ.μ στο κλειστό γυμναστήριο Κυπαρισσίας θα πραγματοποηθεί αγώνας μπάσκετ μεταξύ της ομάδας του Δίωνα Κυπαρισσίας και των υγειονομικών Καλαμάτας. Η είσοδος είναι 5€.

4) Το Σάββατο μετά τις 6μ.μ. θα λάβει χώρα τουρνουά beach volley στην παραλία του Άη Λαγούδη. Συμμετοχή ίδια σημεία όπως και για το τρέξιμο.

Αφήστε μια απάντηση