You are currently viewing Μ. Γερονικολός: Έπεσαν τα τσιμέντα στην ανοιχτή κεντρική ομιλία του στη Καλαμάτα

Μ. Γερονικολός: Έπεσαν τα τσιμέντα στην ανοιχτή κεντρική ομιλία του στη Καλαμάτα

Εικόνες που θύμισαν ΠΑΣΟΚ μια άλλης εποχής, είδαμε στο κέντρο της Καλαμάτας, στην ανοιχτή κεντρική προεκλογική ομιλία, του υποψηφίου βουλευτή Μεσσηνίας Μενέλαου Γερονικολού

Ένα μεγάλο στοίχημα με τον εαυτό του, φαίνεται πως έβαλε ο Μεσσήνιος πολιτικός και επιχειρηματίας Μενέλαος Γερονικολός.

Ένα στοίχημα που σίγουρα δεν είχε “γυρισμό” , αλλά το κέρδισε και μάλιστα με το παραπάνω, κάτι που το πιστώνεται την επόμενη μέρα όχι μόνο ο ίδιος, αλλά το ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία, σαν οργανισμός στο σύνολό του.

Ποιό το στοίχημα αυτό; φυσικά το να διοργανώσει μια ανοιχτή προεκλογική ομιλία στην Καλαμάτα, κάτι που έχει να γίνει τουλάχιστον 14 χρόνια από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ !

Ο κόσμος κατέκλυσε τον πεζόδρομο, πλησίον του πνευματικού κέντρου Καλαμάτας και μάλιστα στη διάρκεια της ομιλίας, έφτασε μέχρι και την πλατεία, με τις εκτιμήσεις “έμπειρων” (στα πολιτικά δρώμενα) ματιών να μιλάμε για αριθμό που προσέγγισε τους χίλιους plus παρευρισκόμενους.

Φυσικά η μητέρα των μαχών είναι την Κυριακή και μένει να αποτυπωθεί εκεί και με κάθε επίσημο τρόπο, η ανοδική πορεία που διαγράφει τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και ο κ. Γερονικολός στη Μεσσηνία, πετυχαίνοντας τον μεγάλο (και όλο και περισσότερο εφικτό στόχο) της εκπροσώπησης στο κοινοβούλιο

Αφήστε μια απάντηση