You are currently viewing Ο Λεβεντάκης, ο Κατρίτσης και το πρωτοχρονιάτικο στοίχημα.

Ο Λεβεντάκης, ο Κατρίτσης και το πρωτοχρονιάτικο στοίχημα.

Ή μάλλον καλύτερα το πρωτοχρονιάτικο στοίχημα, που δεν μπήκε… ποτέ.

Μια ωραία, όλο νόημα στιχομυθία, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TTV , είχε ο δήμαρχος Τριφυλίας κ. Γιώργος Λεβεντάκης και ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας και πρώην δήμαρχος Γαργαλιάνων κ. Άκης Κατρίτσης.

Πιο συγκεκριμένα, βρισκόμαστε παραμονές της Πρωτοχρονιάς του 2023 και ο κύριος Κατρίτσης, επισκέπτεται το δημαρχείο, για τις καθιερωμένες ευχές στους δημοτικούς υπαλλήλους και όχι μόνο.

Στον χώρο του Δημαρχείου βρισκόταν και ο κύριος Λεβεντάκης, με τον φόρτο εργασίας αυξημένο, μιας και η θητεία του μπαίνει στην τελική ευθεία, μέχρι τις εκλογές του Οκτωβρίου, οπότε το πόδι είναι “πατημένο” στο γκάζι.

Έτσι λοιπόν, η συνάντηση των δύο ανδρών, επήλθε μοιραία, κοντά στα γραφεία της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου, όταν έπεσαν πρόσωπο με πρόσωπο.

Σύμφωνα πάντα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του TrifiliaTV, μεταξύ σοβαρού και αστείου, ο δήμαρχος Τριφυλίας κ. Γιώργος Λεβεντάκης, κάλεσε τον κ. Κατρίτση να βάλουν στοίχημα για το αποτέλεσμα των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών, με τη στιχομυθία να έχει ως εξής:

Γ. Λεβεντάκης: «Πάω στοίχημα όσο θέλετε κύριε Κατρίτση, ότι δεν θα καταφέρετε να “περάσετε” στον δεύτερο γύρο »

Με τον πρώην δήμαρχο Γαργαλιάνων να του αποκρίνεται:

Α. Κατρίτσης: « Δεν υπήρξα ποτέ στη ζωή μου τζογαδόρος κύριε Λεβεντάκη »

Αφήστε μια απάντηση