You are currently viewing Παπανδρέου-Τσίπρας: Έξι κρυφές συναντήσεις

Παπανδρέου-Τσίπρας: Έξι κρυφές συναντήσεις

Μετά την επίσκεψη του Τσίπρα στο σπίτι του Γιώργου Παπανδρέου, το τετ α τετ δείπνο τους σε σπίτι δημοσιογράφου και την κοινή τους παρουσία σε κοινωνική εκδήλωση στις 6 Δεκεμβρίου, αποκαλύπτουμε άλλες έξι συναντήσεις των δύο πολιτικών. 

Η πρώτη: Ο Παπανδρέου επισκέφθηκε προ μηνός τον Τσίπρα στο Σούνιο και κολύμπησαν μαζί στα παγωμένα νερά κάτω από το εξοχικό του Αλέξη. 

Η δεύτερη: Βρέθηκαν κρυφά στην Μπραζίλια όπου βρέθηκαν και οι δύο την Πρωτοχρονιά για να παραστούν στις εκδηλώσεις ανάληψης της Προεδρίας της χώρας από τον Σίλβα. 

Η τρίτη: Έγινε πριν περίπου τέσσερεις μήνες, στα τέλη Νοεμβρίου, στο σπίτι της μητέρας του Τσίπρα στο Διόνυσο, τους μαγείρεψε γιουβαρλάκια που αρέσουν και στους δύο. 

Η τέταρτη: Ήταν στη Σκιάθο το καλοκαίρι, εκεί έχει σπίτι η Γουέντι, η σύντροφος του Γιώργου και ο Αλέξης πήγε μαζί με την Μπέτυ. Τα δυο ζευγάρια πέρασαν υπέροχα για μια βδομάδα. 

Η πέμπτη: Αυτή δεν έχει γίνει ακόμη είναι όμως κλεισμένη για την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς στην Πάτρα, όπου και οι δύο θα συμμετέχουν μεταμφιεσμένοι στο κάψιμο του Καρνάβαλου, ενώ την επομένη θα επισκεφτούν τον Πλάτανο Ναυπακτίας, όπου τους έχει καλέσει ο αμερικανός πρέσβης Τσούνης για να φάνε σπιτική λαγάνα και ταραμοσαλάτα, αλλά και για να φτιάξουν κυβέρνηση των ηττημένων με πρωθυπουργό τον Βενιζέλο.

Αν υπάρξει έκτη αυτή σίγουρα θα είναι στην Ουκρανία, όπως έχουν συμφωνήσει, ως «κυανόκρανοι» για να λήξουν τον πόλεμο και να πάρουν από κοινού το Νόμπελ Ειρήνης…

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Συνάντηση των δύο άνδρών έγινε πριν μήνες σε κοινωνική εκδήλωση στην οποίαν παρευρίσκονταν περισσότερα από 30 άτομα. Οι συζητήσεις, λόγω και του χαρακτήρα της μάζωξης, ήταν χαλαρές και σύμφωνα με τις πληροφορίες ουδέν άξιο σχολιασμού ή ενδιαφέροντος για τις μελλοντικές εξελίξεις πολιτικό θέμα συζητήθηκε….

Νίκος Φελέκης

πηγή matrix24

Αφήστε μια απάντηση