You are currently viewing ΣΥΡΙΖΑ: 400 χιλιάδες ευρώ με απευθείας αναθέσεις σε στενό συνεργάτη του Μητσοτάκη

ΣΥΡΙΖΑ: 400 χιλιάδες ευρώ με απευθείας αναθέσεις σε στενό συνεργάτη του Μητσοτάκη

«Μέρα με τη μέρα το πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα από τις γαλάζιες ακρίδες του κ. Μητσοτάκη αποκαλύπτεται σε όλη του έκταση», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε σημερινή του ανακοίνωση. 

   «Ενώ οι αποκαλύψεις για τον κ. Πάτση βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, βγαίνει στο φως άλλη μια υπόθεση διασπάθισης δημόσιου χρήματος από άτομα του στενού περιβάλλοντος Μητσοτάκη. Η εταιρεία της κας Ρεβέκας Πιτσίκα, φέρεται να έχει εισπράξει με απευθείας αναθέσεις συνολικά πάνω από 400 χιλιάδες ευρώ από ΕΛΤΑ, ΕΡΤ και ΑΔΜΗΕ», αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση, υποστηρίζοντας πως «πρόκειται για δεξί χέρι του κ. Μητσοτάκη, επικεφαλής του Μητρώου Στελεχών της ΝΔ, η οποία διορίστηκε σύμβουλος στο γραφείου του ως Προέδρου της ΝΔ για θέματα αξιολόγησης στελεχιακού δυναμικού με προσωπική του απόφαση». 

   «Δηλαδή η “άριστη των αρίστων” αποδεικνύεται ένα ακόμη τρωκτικό που ροκανίζει το δημόσιο χρήμα προφανώς χάρη στις προσβάσεις που απέκτησε δίπλα στον κ. Μητσοτάκη», λέει ο ΣΥΡΙΖΑ και ρωτά «ποιος έδωσε την εντολή και με ποια κριτήρια ώστε να εισπράξει αυτά τα ποσά η κα Πιτσίκα διαδοχικά με τρεις απευθείας αναθέσεις από ΕΛΤΑ, όπως και ο κ. Πάτσης, από ΕΡΤ και ΑΔΜΗΕ;».

   «Και μετά τους πείραξε ο χαρακτηρισμός “γαλάζιες ακρίδες”. Όσο κρύβονται επιβεβαιώνουν το προφανές και εξοργιστικό. Ότι την ώρα που η κοινωνία δεν μπορεί να βγάλει τον μήνα, οι ίδιοι έχουν εξαπολύσει κυριολεκτικά γιουρούσι στο δημόσιο χρήμα», καταλήγει η ανακοίνωση.

πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση