You are currently viewing Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Ποιοι βουλευτές και υπουργοί θα πάνε στην κηδεία του

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Ποιοι βουλευτές και υπουργοί θα πάνε στην κηδεία του

Αρκετά πολιτικά πρόσωπα αναμένεται να δώσουν το παρών στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 82 ετών και θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία στο Τατόι τη Δευτέρα (16/1).

Μετά την απόφαση της κυβέρνησης να αναβαθμίσει την εκπροσώπηση της πολιτείας με την παρουσία του αντιπροέδρου Παναγιώτη Πικραμμένου, τα δεδομένα φαίνεται πως έχουν αρχίσει να αλλάζουν και αρκετοί βουλευτές δηλώνουν ότι θα παρευρεθούν.

Στην κηδεία θα βρίσκεται η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία ήταν και βαφτισιμιά του τέως βασιλέα Κωνσταντίνου, ενώ παρόντες θα είναι, σύμφωνα με την ΕΡΤ, και οι βουλευτές Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς.

Το ίδιο ισχύει και για τον βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Βαρτζόπουλο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στην κηδεία θα πάει και ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, καθώς και ο περιφερειάρχης Αθηνών, Γιώργος Πατούλης, ως εκ του θεσμικού του ρόλου.

Άγνωστο παραμένει εάν θα ταξιδέψει τελικά στην Αθήνα για να παρευρεθεί στην κηδεία ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι, αν δεν έπρεπε να βρίσκεται στο Κουβέιτ τη Δευτέρα, θα ήταν παρών στην κηδεία.

πηγή cnn.gr

Αφήστε μια απάντηση