You are currently viewing Τραγωδία Τεμπών: Οι μεγάλες συγκεντρώσεις προβληματίζουν την κυβέρνηση, με φόντο τις εκλογές

Τραγωδία Τεμπών: Οι μεγάλες συγκεντρώσεις προβληματίζουν την κυβέρνηση, με φόντο τις εκλογές

Η μεγάλη μαζικότητα, των σιωπηλών διαμαρτυριών σε όλη την Ελλάδα, έχει αρχίσει και προβληματίζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Είναι γνωστό ότι οι εκλογές στο μυαλό του πρωθυπουργού, είχαν κλειδώσει για τις 9 Απριλίου.

Η τραγική ιστορία των Τεμπών, όπου τόσο άδικα χάθηκαν νέοι άνθρωποι, στο υποτιθέμενο ασφαλέστερο μέσο μαζικής μεταφοράς στην Ελλάδα, έχει συγκλονίσει όλο το κόσμο και έχει ρίξει σε βαθύ πένθος τη χώρα, που δεν μπορεί να χωρέσει στο μυαλό κανενός, ότι κυριολεκτικά, σκοτώνει τα παιδιά της.

Από το βράδυ της Πέμπτης αφού καταλάγιασαν τα πρώτα δάκρυα και σε συνδιασμό με τις λεπτομέρειες, που ερχόντουσαν στο φως της δημοσιότητας, η οργή του ελληνικού λαού, έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Έτσι σε όλη την Ελλάδα, δεν άργησαν να δημιουργηθούν αυθόρμητα, συγκεντρώσεις και σιωπηλές παραστάσεις διαμαρτυρίας, ώστε να τιμωρηθούν όλοι οι πραγματικοί υπαίτιοι της εγκληματικής αμέλειας, που οδήγησε στην τραγωδία.

Οι συγκεντρώσεις αυτές λοιπόν, οι οποίες είναι μαζικές και πολυπληθείς (σε αντίθεση με το πώς τις παρουσιάζουν οργισμένα ΜΜΕ) έχουν προξενήσει μεγάλο πονοκέφαλο, στον πρωθυπουργό και το επιτελείο του.

Όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς, η ημερομηνία της 9ης Απριλίου έχει αρχίσει και απομακρύνεται ως σενάριο, με τα χρονικά όρια όμως να στενεύουν για την κυβέρνηση.

Μένει να δούμε πως θα διαχειριστεί η κυβέρνηση αυτή την κατάσταση, η οποία μέχρι τώρα πίστευε πως εύκολα ή δύσκολα, η νίκη στις εκλογές είναι δεδομένη αλλά όπως φαίνεται, τα πράγματα αλλάζουν άρδην.

Αφήστε μια απάντηση