You are currently viewing Ανακοίνωση  Υποτροφίας “Αποφοίτων Λυκείου Γαργαλιάνων “

Ανακοίνωση Υποτροφίας “Αποφοίτων Λυκείου Γαργαλιάνων “

Υποτροφία ύψους 1.500€, για τον πρώτο επιτυχόντα του λυκείου Γαργαλιάνων στις πανελλήνιες εξετάσεις 2023/24, ανακοίνωσε ο διευθυντής του ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου “Ευρωπαϊκο Πρότυπο”, Παναγιώτης Γρίδος

Αγαπητές Μαθήτριες και Αγαπητοί Μαθητές,
Αγαπητοί Γαργαλιανιώτες,

Την Παρασκευή 17.11.2023 είχα την χαρά να επιστρέψω στο Λύκειο Γαργαλιάνων μαζί με συναδέλφους καθηγητές και τους μαθητές του Ιδιωτικού Εκπαιδευτηρίου Ευρωπαϊκό Πρότυπο, μετά από κάλεσμα του συλλόγου διδασκόντων του Λυκείου Γαργαλιάνων, ώστε να παρακολουθήσουμε την εκδήλωση για τα 50 χρόνια από την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου 1973.

Η εκδήλωση και η φιλοξενία από τους μαθητές αλλά και τους δικούς μου καθηγητές ως μαθητής του Λυκείου Γαργαλιάνων, που με δίδαξαν εκτός από μαθηματικά, χημεία και αρχαία αξίες και δεξιότητες, συγκινητική.

Η αγάπη που βίωσα με ωθεί στην ανακοίνωση υποτροφίας “Αποφοίτων Λυκείου Γαργαλιάνων” ύψους 1500ευρώ στον πρώτο μαθητή/τρία των Πανελληνίων Εξετάσεων για το Σχολικό έτος 2023 – 2024.

Καλώ τους αποφοίτους του Λυκείου Γαργαλιάνων στη θεσμοθέτηση υποτροφίας “Αποφοίτων Λυκείου Γαργαλιάνων” για τα επόμενα χρόνια, στους πρώτους μαθητές των Πανελληνίων Εξετάσεων.

Με την παροχή υποτροφιών, ως προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, δίνεται η ευκαιρία σε περισσότερους μαθητές να έχουν πρόσβαση στο αγαθό της Παιδείας.

Με εκτίμηση,

Γρίδος Παναγιώτης
Μαθηματικός ΠΕ.03, M.Sc, c. Ph.D
Διευθυντής Κλάδου Προσωπικού & Οργάνωσης Ομίλου Ευρωπαϊκό Πρότυπο
Διευθυντής Γυμνασίου Σχολικής Μονάδας Ελληνικού

Αφήστε μια απάντηση