You are currently viewing Γαργαλιάνοι: Η όμορφη εικόνα της φωταγωγημένης βιβλιοθήκης

Γαργαλιάνοι: Η όμορφη εικόνα της φωταγωγημένης βιβλιοθήκης

Πριν λίγες μέρες το TTV είχε αναδείξει το θέμα της ελλιπούς φωταγώγησης στο πάρκο Γαργαλιάνων, μια εικόνα που μετά από παρέμβαση της δημοτικής αρχής άλλαξε άρδην προς το καλύτερο

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, εδώ στο TTV, είχαμε αναδείξει το θέμα του πάρκο της πόλης, όπου φιλοξενεί την Μπρίσκειο δημοτική βιβλιοθήκη.

Στο άρθρο είχαμε θίξει τόσο τις καμμένες ή χαλασμένες κολώνες, περιμετρικά και εντός του πάρκου, όσο και την εικόνα της βιβλιοθήκης η οποία ήταν σκοτεινή, δίνοντας το δικαίωμα για παραβατικές συμπεριφορές στον εξώστη της.

Επειδή είμαστε εδώ, να θίγουμε τα στρεβλά αλλά και να αναδεικνύουμε τα καλό, οφείλουμε να γράψουμε πως με χαρά διαπιστώσαμε την άμεση κινητοποίηση της δημοτικής αρχής ώστε να αλλάξει αυτή η εικόνα.

Στο πάρκο πλέον λειτουργούν όλες οι κολώνες φωτισμού, εμπνέοντας ασφάλεια στους διερχόμενους, αλλά και ο εξώστης της βιβλιοθήκης όπως φαίνεται στη φωτογραφία έχει φωταγωγηθεί όμορφα.

Φυσικά δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν μια τέτοια πρωτοβουλία ήταν προσχεδιασμένη ή ξεκίνησε μετά την ανάδειξη του θέματος από το TTV, όμως σίγουρα η εικόνα στο κέντρο της πόλης αξίζει!

Από κάτω, βλέπετε την εικόνα της βιβλιοθήκης, στις 13 Δεκεμβρίου, όπως την είχε απαθανατίσει ο φακός του TTV:

Αφήστε μια απάντηση