You are currently viewing Γ. Ζουζούνης: ΌΧΙ στην αλλοίωση της περιοχής Μαυροβούνι Βασιλίτσι και Χρυσοκελλαριάς.

Γ. Ζουζούνης: ΌΧΙ στην αλλοίωση της περιοχής Μαυροβούνι Βασιλίτσι και Χρυσοκελλαριάς.

“Κανείς δεν είναι αρνητικός στην αιολική ενέργεια αλλά με κανόνες προστασίας του περιβάλλοντος και των περιοχών που έχουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.”

Σύσσωμη η κοινωνία των περιοχών πρώην δήμου Κορώνης, Φοινικούντας και δεκάδες Ευρωπαίοι πολίτες βροντοφωνα είπαν ΌΧΙ στην αλλοίωση της περιοχής Μαυροβούνι Χρυσοκελλαριάς και Βασιλίτσι.
Είπαν όχι στην αναισχυντη επένδυση των ανεμογεννητριών στο Μαυροβούνι,το οποίο έχει ενταχθεί στην NATURA 2000. Είναι ο πιο σημαντικός πνεύμονας πρασίνου, ζωής και απείρου κάλλους περιοχή με σημαντική σημασία για την προστασία της χλωρίδα και πανίδα.
Οι εκατοντάδες πολίτες πράγματι έδωσαν εκτός από το παρόν και υπόσχεση πως δεν θα αφήσουν να χαθεί αυτός ο τόπος απ’τα σχέδια επενδυτών για εκβιομηχάνοποιηση της περιοχής αυτής
Κανείς δεν είναι αρνητικός στην αιολική ενέργεια αλλά με κανόνες προστασίας του περιβάλλοντος και των περιοχών που έχουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.
Αξιοσημείωτο όπου προκάλεσε ιδιαίτερη έμφαση ήταν οι αναφορές των Ευρωπαίων πολιτών που έχουν επενδύσει τις περιοχές αυτές πόσο σημαντική είναι η προστασία του περιβάλλοντος δίνοντας το δικό τους στίγμα στον κοινό αγώνα μας.
Συνεχίζουμε ενωμένοι και αποφασισμένοι για την κοινωνία μας
ΖΟΥΖΟΥΝΗΣ ΙΩΆΝΝΗΣ μέλος περιφερειακής παράταξης Πελοπόννησος Αφετηρία Ζωής

Αφήστε μια απάντηση