You are currently viewing Η απάντηση της  Χ. Παναγιωτοπούλου στην καταγγελία του Γιώργου Λεβεντάκη

Η απάντηση της Χ. Παναγιωτοπούλου στην καταγγελία του Γιώργου Λεβεντάκη

Σε πανικό χαρακτήρισε η υποψήφια δήμαρχος Τριφυλίας κ. Χαϊδω Παναγιωτοπούλου την δημοτική αρχή του κ. Λεβεντάκη, μετά την σοβαρή καταγγελία του δημάρχου Τριφυλίας

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ κ.ΓΕΩΡΓΙΟ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ

Η απερχόμενη δημοτική αρχή βρίσκεται σε πανικό και πλήρη σύγχυση γιατί ο χρόνος της θητείας της τελειώνει και η πρόθεση των δημοτών της Τριφυλίας είναι προφανής. Για άλλη μια φορά κατά την προσφιλή τακτική της, συκοφαντεί, και επιχειρεί με κοινότυπα φληναφήματα να ρίξει λάσπη στον ανεμιστήρα.
Η σημερινή καταγγελία του Γεωργίου Λεβεντάκη, αναφέρεται σε τροχαίο ατύχημα μεταξύ πολιτών, μια διαφορά δηλαδή, για την οποία η πολιτεία έχει θεσπίσει και προβλέπει τις νόμιμες διαδικασίες επιλύσεώς της. Που ακούστηκε συμπολίτες μου, πριν αποφανθεί οποιαδήποτε αρμόδια αρχή να βγάζει απόφαση ο Δήμαρχος, να δικάζει και να κατηγορεί τους δημότες του, να τους διχάζει και να μεροληπτεί, ανάλογα με το ποιόν ψηφίζουν ή με ποιο συνδυασμό είναι υποψήφιοι!
Ένας Γεώργιος Λεβεντάκης που επί τέσσερα χρόνια εξωθεσμικά κάνει τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τον αρχιτέκτονα, τον Πολιτικό Μηχανικό, τον υδραυλικό, τον ηλεκτρολόγο, το μηχανικό αυτοκινήτων, τον κηπουρό, τον έμπορο, τον επιχειρηματία, τον εφοπλιστή , τον ευεργέτη, τον τιμωρό, τον εισαγγελέα, το Δικαστή Τρεντ και το μόνο που ρόλο που δεν μπορεί να υποστηρίξει είναι αυτός του Δημάρχου!. Έναν Γεώργιο Λεβεντάκη που έχει απαξιώσει έργω και λόγω, πλήρως όλους τους θεσμούς και τα αξιώματα.
κ. Λεβεντάκη, οι πολίτες της Τριφυλίας, είναι ευέλικτοι, είναι καλοπροαίρετοι, είναι ανοιχτόμυαλοι, σας έδωσαν την ευκαιρία να διοικήσετε και την πετάξατε στο κάλαθο των αχρήστων, ΟΜΩΣ δεν θα σας αφήσουν να μετατρέψετε την ευνομούμενη κοινωνία της Τριφυλίας σε Άγρια Δύση!
Τι παράδειγμα δηλαδή δίνετε εσείς στους πολίτες ; Στην όποια διαφορά, να παραβιάζονται προσωπικά δεδομένα ; να επικρατεί φόβος και τρομοκρατία; να εξαπολύονται συκοφαντίες; να χειροδικούν οι πολίτες μεταξύ τους ; Ότι και να κάνετε κ. Λεβεντάκη, η νέα αυτοδιοίκηση της Τριφυλίας δεν θα απολέσει την συγκέντρωσή της προς τους στόχους που έχει για το καλό του τόπου, ασχολούμενη με τις αναχρονιστικές τακτικές σας.
Σε μια ευνομούμενη πολιτεία, όπως η δική μας, υπάρχουν θεσπισμένοι κανόνες, που προβλέπουν διαδικασίες επίλυσης των διαφορών είτε αυτές είναι μεταξύ των ιδιωτών είτε μεταξύ ιδιώτη και Δημοσίου ή Δήμου και ο πρώτος που οφείλει να τους σέβεται, να τους ακολουθεί και να δίνει το παράδειγμα είναι ο Δήμαρχος. Κι εσείς, αποδεικνύεστε για ακόμα μια φορά κακό παράδειγμα για του δημότες!
Όσον αφορά το ζήτημα, αν έχουν προκληθεί άμεσες ή παράπλευρες βλάβες σε δημοτικό περιουσιακό στοιχείο από οποιονδήποτε ή από το παραπάνω τροχαίο ατύχημα, αντί να στήνετε λαϊκό δικαστήριο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα ΜΜΕ, και να προβαίνετε σε αυθαίρετα και ανυπόστατα δημοσιεύματα σε βάρος μου, παρά το γεγονός ότι δεν έχω καμία σχέση με το περιστατικό, αυτό που οφείλετε να ενεργήσετε είναι να απευθυνθείτε στα αρμόδια όργανα της πολιτείας, να πιστοποιήσουν πρώτα, ποιος είναι ο υπαίτιος , για ποια συγκεκριμένη πράξη και ποιό το ύψος της ζημίας, και μέσα από νόμιμες ενέργειες οφείλετε να διεκδικήσετε σύννομα και με αξιοπρέπεια, την αποζημίωση του Δήμου.
Αυτή είναι η υπεύθυνη στάση Δημάρχου ! Από το Σάββατο έως σήμερα και πριν να εξαπολύσετε λάσπη δημόσια, κάνατε κάτι από αυτά ;
Εγώ από την πλευρά μου, δεν θα τάξω να πληρώσω από δικά μου χρήματα κάτι το οποίο δεν μου αναλογεί. Ο Δήμος δεν μπορεί να λειτουργήσει με διαφάνεια και ακεραιότητα, λαμβάνοντας εξωθεσμικές χρηματοδοτήσεις των εμπλεκομένων στην διοίκησή του, αλλά με διαδικασίες.
Ως η επόμενη Δήμαρχος Τριφυλίας, εγγυώμαι την τήρηση των διαδικασιών και την πλήρη αποζημίωση του Δήμου για την όποια καταστροφή, από όπου αυτή και αν προέρχεται, όπως και το ίδιο θα πράξω για οποιαδήποτε καταστροφή δημοτικής, κινητής ή ακίνητης περιουσίας, αν τυχόν αυτή συμβεί, εναντίον του οποιουδήποτε.
Όλα τα υπόλοιπα που αναφέρονται στην καταγγελία αυτή, αποτελούν κιτρινισμό, προπαγάνδα και μικροπολιτική χειρίστου είδους.
Το ήθος, το επίπεδο και η ποιότητα του καθενός, αποδεικνύεται από το προσωπικό και οικογενειακό αποτύπωμά του στην κοινωνία και όχι με το τι λέει και κάνει κάθε άλλος πολίτης.
Οι εκλογές και τα αξιώματα δεν είναι πάνω από όλα. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Από εδώ και στο εξής, όσο εμείς ασχολούμαστε, με την επίλυση των προβλημάτων της Τριφυλίας, με το παρόν και το μέλλον της, εσάς, σας αφήνω να εφευρίσκετε εφήμερες διαμάχες και να τσακώνεστε με το ΠΑΡΕΛΘΟΝ στο facebook, μετρώντας σχόλια και καρδούλες.

ΧΑΪΔΩ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
«ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ»

Αφήστε μια απάντηση