You are currently viewing Τριφυλία: Έτσι είχαν ψηφίσει οι πολίτες στις δημοτικές εκλογές του 2019

Τριφυλία: Έτσι είχαν ψηφίσει οι πολίτες στις δημοτικές εκλογές του 2019

Δείτε τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών του 2019 αναλυτικά σε κάθε δημοτική ενότητα της Τριφυλίας

Με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου και με την προθεσμία κατάθεσης των υποψηφιοτήτων να εξέπνευσε πριν από δύο βράδια, πάμε να θυμηθούμε πώς είχαν ψηφίσει οι πολίτες της Τριφυλίας, πριν από τέσσερα χρόνια. Δηλαδή στις δημοτικές εκλογές του 2019

Ας δούμε όμως για την ιστορία, στην πρώτη κάρτα, τα γενικά αποτελέσματα των εκλογών, για την πρώτη Κυριακή:

Γενικά αποτελέσματα πρώτης Κυριακής

Δημοτική ενότητα Κυπαρισσίας

Το νήμα στην Κυπαρισσία, είχε κόψει πρώτος ο κύριος Τσίγγανος, ο οποίος στις επερχόμενες εκλογές δεν θα είναι υποψήφιος. Δεύτερη είχε έρθει η κυρία Παναγιωτοπούλου, ενώ εντύπωση προκαλεί το αρκετά υψηλό ποσοστό του κυρίου Λεβεντάκη (ξεπέρασε τον κύριο Μπακούρο παρόλη την εντοπιότητα) και το αρκετά χαμηλό ποσοστό του τότε δημάρχου κυρίου Κατσίβελα, που βρέθηκε στην πέμπτη θέση μέσα στην πρωτεύουσα του δήμου.

Δημοτική ενότητα Φιλιατρών

Εντύπωση προκαλεί το “σαρωτικό” 61% του κυρίου Λεβεντάκη στα Φιλιατρά την γενέτειρα του, ανάμεσα σε 8 υποψηφίους, ενώ ακόμη εντυπωσιακό είναι ότι μόλις ένας συνδιασμός από τους υπολοίπους – αυτός του κυρίου Κατσίβελα – κατάφερε να συγκεντρώσει διψήφιο ποσοστό.

Δημοτική ενότητα Γαργαλιάνων

Η εντοπιότητα “μίλησε” και στους Γαργαλιάνους, με τον κύριο Ανδρινόπουλο να καταφέρνει να είναι πρώτος, παρόλη την γενικά μέτρια καταγραφή του. Στην δεύτερη θέση βρέθηκε ο επίσης Γαργαλιανιώτης κύριος Κατσίβελας ενώ στη τρίτη ο κύριος Λεβεντάκης, ο οποίος είναι ο μόνος που κατάφερε να είναι ανάμεσα στις πρώτες τρεις θέσεις και στις τρεις μεγάλες δημοτικές ενότητες της Τριφυλίας.

Δημοτική ενότητα Αυλώνος

Εδώ είναι η μόνη δημοτική ενότητα, που ο τότε δήμαρχος κύριος Κατσίβελας βρέθηκε στην πρώτη θέση με την τριάδα να συμπληρώνουν από κοντά οι κύριοι Δριμής και Τσιγγάνος.

Δημοτική ενότητα Αετού

Στον Αετό πρώτος σε ψήφους ήρθε ο πρώην δήμαρχος του καποδιστριακού Δήμου Αετού κύριος Δριμής. Ενώ εντύπωση εδώ μας κάνει ότι την τριάδα συμπληρώνουν δύο υποψήφιοι από τους “μακρινούς” Γαργαλιάνους, δηλαδή ο κύριος Κατσίβελας και ο κύριος Ανδρινόπουλος εν αντιθέσει με τους υποψηφίους από την “διπλανή” Κυπαρισσία, να βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις.

Δημοτική ενότητα Τριπύλας

Τέλος στην Τριπύλα είχε επικρατήσει σχετικά άνετα η κυρία Παναγιωτοπούλου με τους κύριους Λεβεντάκη και Κατσίβελα να έρχονται δεύτερος και τρίτος αντίστοιχα.

Αφήστε μια απάντηση