You are currently viewing Συνέλευση και εκλογές αυτή την Κυριακή για την ομάδα γυναικών Τριφυλίας

Συνέλευση και εκλογές αυτή την Κυριακή για την ομάδα γυναικών Τριφυλίας

Η εκλογοαπολογιστική συνέλευση καθώς και η διαδικασία εκλογής νέου ΔΣ θα γίνει στο εργατικό κέντρο Κυπαρισσίας

Η ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ μέλος της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, καλεί τα μέλη της αλλά και όλες τις γυναίκες της Τριφυλίας που θελουν να δράσουν συλλογικά , στην ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ που θα πραγματοποιηθεί την
ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΠΡΙΛΗ 2024 ΣΤΙΣ 11:00π.μ. ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ. ΘΕΜΑΤΑ:
1.ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
2.ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

  1. ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ( Η Ψηφοφορια για το νεο Δ.Σ. θα ολοκληρωθει στις 6:00μ.μ.)

Σαν Ομάδα Γυναικών Τριφυλίας επισημάνουμε ό,τι τα σκληρά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα σε βάρος κυρίως των γυναικών και των παιδιών απαιτούν την εγρήγορση και τη στήριξη της Ομάδας Γυναικών Τριφυλίας που δίνει εδώ και 6 χρόνια στην Τριφυλία το παρόν σε όλες τις μεγάλες διεκδικήσεις, ακολουθώντας αυτό που εδώ και πολλές δεκαετίες πραγματοποιεί σε όλη την Ελλάδα η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ.
Ελάτε μαζί μας στον αγώνα για όλα τα ζητήματα που απασχολούν την σύγχρονη γυναίκα.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ:

  • Εκτεταμένο δίκτυο δημόσιων και δωρεάν κοινωνικών υπηρεσιών και υποδομών για την ολόπλευρη προστασία των γυναικών και των παιδιών από τη βία, στελεχωμένων με όλο το αναγκαίο μόνιμο προσωπικό όλων των ειδικοτήτων, χωρίς καμία επιχειρηματική δράση και εμπλοκή των ΜΚΟ.
  • Μόνιμη και σταθερή δουλειά με αξιοπρεπείς μισθούς, πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, για όλες. Κοινωνική προστασία της μητρότητας και του γυναικείου οργανισμού και κάλυψη των αναγκών μας με δημόσιες και δωρεάν υπηρεσίες Υγείας, Παιδείας, Πρόνοιας. Μέτρα στήριξης των εργαζόμενων, των άνεργων γυναικών, των γυναικών από μονογονεϊκές και πολύτεκνες οικογένειες, επίδομα ανεργίας χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Το Δ.Σ.

Αφήστε μια απάντηση